- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
AdlerT
csendes tag
Eddig 7 oldalon találtam a telefonhoz drivert. ezek közül egyet sem engedett. Már azt is próbáltam, mivel dual boot-ban raktam fel a 7est a 8as mellé, így rákerestettem a 8as "windows" mappájára is.. ott megtalálta ugyanazt a drivert amit a 8-as használt a telefonhoz. De a program ezzel sem megy.
Ránéztem egy másik dologra is. A telefont egy "download" módba kell helyezni a programhoz a hangerő fe+ le együttes nyomásával csatlakoztatom (DFU). Egy visszajelző lednek kell egy pillanatra villannia. Ez nem történik meg. (azt is írták hogy ha ez nincs akkor 100% hogy kuka.)
-
AdlerT
csendes tag
-
AdlerT
csendes tag
Kipróbáltam a programot, letöltöttem hozzá a drivert. Még előbb win 8.1 felismerte a telefont, a windows 7 még driverrel sem.
Jelezni jelez hogy bedugtam az usb-t, de hiába telepítek fel rá bármit. ismeretlen eszközként látja csak.
Viszont a program amit adtál csak 7-esen vagy attól régebbi rendszereken működik.
A telefont "download" módban sem ismeri fel így.
Kezdek lemondani róla... -
AdlerT
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
ma ZTE tanult az előző széria hibáiból, így újra egy kiváló ár-érték aránnyal rendelkező telefont raktak le az asztalra a Blade III személyében.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Monitor hiba topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Politika
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Futott egy kört a Geekbench 6 teszten az új Xperia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- További aktív témák...
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- Samsung Galaxy A33 5G 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 11 64GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest