- Notebook hibák
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Otthoni időjárás-állomás
- Letisztult külsejű és helytakarékos MSI VGA az NVIDIA Blackwell platformon
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Vezetékes FEJhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
üzenetére
De látom, de az marhára nem ugyan az! Hangot ugyanis sehogy nem fogsz rávarázsolni a HDMI-re! Köszönjük, hogy megemlítetted alternatívaként, de szerintem ebben a topicban ennyinek elégnek kellene lennie! Nem igazán értem miért kardoskodsz még mindig amellett a lap mellett...
Gyakorlatilag az üres alaplap árán kívül nem tudsz pozitívumot felmutatni a ION-oshoz képest. Ha mindennel felszereled, már messze lemarad árban! Amint beleraksz egy kártyát, a kisméretű házak fele kiesik a használhatók köréből. Egy valamiben lesz csak előnyben, CPU teljesítményben, de arra meg ezen a területen a jelek szerint nincs szükség. Ez már itt off... -
zso79
őstag
-
zso79
őstag
Az a kiskereken múlik mikor lesz, nagykerben már kapható
Eleninte én is A-ra gondoltam a táp miatt, de azt adnak ugye az általam már említett házhoz is, szóval felesleges lenne hozzá. Ráadásul annak a teljesítménye is nagyobb, biztos nem lesz gond teljes terhelésnél sem. -
zso79
őstag
Szerintetek befér ez a lap a modecom feel 202-es házába egy slim dvd-vel és egy 3.5-es vinyóval?
-
zso79
őstag
Ha valaki megtudja hol és mennyiért lehet ezt itthon beszerezni legyen szíves ossza meg velünk! Konkrétan ez a típus érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztalos klub
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Notebook hibák
- Battlefield 6
- Interactive Brokers társalgó
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Path of Exile (ARPG)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- s 775, s1156, s1366, s1155, s1150, s1151, s2011, s1200, s1700 , s1851 notebook alaplapok, bontás
- s754, s939, AM2, AM2+, AM3, AM3+, AM4, FM1, FM2 alaplap, CPU akciÓÓÓ
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Plexi oldalú, alsó tápos Cooler Master ATX ház leárazás!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Gyakorlatilag az üres alaplap árán kívül nem tudsz pozitívumot felmutatni a ION-oshoz képest. Ha mindennel felszereled, már messze lemarad árban! Amint beleraksz egy kártyát, a kisméretű házak fele kiesik a használhatók köréből. Egy valamiben lesz csak előnyben, CPU teljesítményben, de arra meg ezen a területen a jelek szerint nincs szükség. Ez már itt off...
Eleninte én is A-ra gondoltam a táp miatt, de azt adnak ugye az általam már említett házhoz is, szóval felesleges lenne hozzá. Ráadásul annak a teljesítménye is nagyobb, biztos nem lesz gond teljes terhelésnél sem.