Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zso79
őstag
válasz
#27483136 #143 üzenetére
De látom, de az marhára nem ugyan az! Hangot ugyanis sehogy nem fogsz rávarázsolni a HDMI-re! Köszönjük, hogy megemlítetted alternatívaként, de szerintem ebben a topicban ennyinek elégnek kellene lennie! Nem igazán értem miért kardoskodsz még mindig amellett a lap mellett...
Gyakorlatilag az üres alaplap árán kívül nem tudsz pozitívumot felmutatni a ION-oshoz képest. Ha mindennel felszereled, már messze lemarad árban! Amint beleraksz egy kártyát, a kisméretű házak fele kiesik a használhatók köréből. Egy valamiben lesz csak előnyben, CPU teljesítményben, de arra meg ezen a területen a jelek szerint nincs szükség. Ez már itt off...
-
zso79
őstag
-
zso79
őstag
Az a kiskereken múlik mikor lesz, nagykerben már kapható
Eleninte én is A-ra gondoltam a táp miatt, de azt adnak ugye az általam már említett házhoz is, szóval felesleges lenne hozzá. Ráadásul annak a teljesítménye is nagyobb, biztos nem lesz gond teljes terhelésnél sem.
-
zso79
őstag
Szerintetek befér ez a lap a modecom feel 202-es házába egy slim dvd-vel és egy 3.5-es vinyóval?
-
zso79
őstag
Ha valaki megtudja hol és mennyiért lehet ezt itthon beszerezni legyen szíves ossza meg velünk! Konkrétan ez a típus érdekelne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Bontatlan Honor 400 Lite 8/256 Velvet Grey, Dual SIM
- BESZÁMÍTÁS! Asus PRIME B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB AeroCool Quantum Mesh V3 400W
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest