Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Valami baja van a tápomnak
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kinsy2
csendes tag
Kis probléma: A bétát fel tudtam rakni linux alól, hogy felmount-oltam furious ISO mount-tal az img-et és mc alatt F5 enter megoldotta. Sajnos a stable képpel ez már nem ment. Valaki tudja miért?
-
kinsy2
csendes tag
kipróbáltam mindhárom disztrót /rootnexus, Sidetrack, és a Tiéd a Zdanee ed./ és meg kell hogy mondjam, hogy a legfürgébb, legjobban kezelhető a tiéd volt. Nem gondolkodtál el rajta, hogy nemzetközivé tedd? Gondolok itt az angol honosításra, vagy feltenni a sourceforge-ra... Ilyen minőségű munkát meg kell osztani mindenkivel!
Keep up the good work! És szerintem a többiek nevében is szólok, mikor azt mondom: Köszönjük!
-
kinsy2
csendes tag
Ha valaki tud karakteres vagy grafikus .prc ebook kezelőt a kütyüre, ne tartsa magában. Virtuális sör hegyekre lenne jó nálam!

-
kinsy2
csendes tag
Addig bóklásztam a Neten, míg ráizzítottam egy rootnexust. Aki ismeri mindkettőt megmondaná, mi a különbség a kettő közt? Ja majd 1 órát vett el az életemből az, hogy a RN nem tud wpa2-t

Eszement fíling egyébként a használata!
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Gumi és felni topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Milyen egeret válasszak?
- Kuponkunyeráló
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Parfüm topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Air 13,6 M4 10CPU/10GPU 16GB/512GB SSD TOUCH ID - Magyar Azonnal Deák tér
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3627
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3565
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest