Hirdetés
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- CES 2026: 1 kHz-es modell is akad az Acer idei monitorkínálatában
- CES 2026: Kojima segítségével tesz minden korábbi notebookot elavulttá az ASUS
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- Gaming notebook topik
- Milyen processzort vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Házimozi haladó szinten
- Milyen egeret válasszak?
- Máris limitálja egy európai disztribútor a GeForce-ok szállítását
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Végleg lemondott a régi gépekről a Steam
Új hozzászólás Aktív témák
-
.mf
veterán
Én pedig pont fordítva gondolom: nem mondanám valami szépnek, de €850 (amiben már benne van a MwSt = ÁFA) egy 9600M GT-vel szerelt gépért nem is rossz ár...
Egy 45nm-es T8100, 2GB RAM, 160GB/5400, n-es wlan, 9-cellás akksi konfig is még €975 alatt maradt. A 9600M GT-ben van PowerPlay is, szóval ha jól rakták össze, akkor akár egész mobil gép is lehet, szemben a sok asztalnehezék erősgrafos DTR-rel (bár ennek sem találtam adatot a tömegéről...) -
Apicius
tag
Itt lehet mazsolázni a hátterek között, hátha köztük lesz.
[link] -
-
sodey
csendes tag
válasz
hyperspace
üzenetére
Ilyen hátteret konkrétan nem találtam, de ITT találsz ehhez hasonlóakat ha jobban körülnézel... A Google pedig a barátod, vexel-abstract képeket keress.

-
M@trixfan
addikt
Ebben milyen chipset van, hogy lehet bele 8 Gb ramot tenni?
-
hyperspace
őstag
valaki keresse meg nekem ezt a hatterkepet, nagyon bejon

-
JoeYi
őstag
vhonnét lleehet szedni azt a hátteret?
-
sodey
csendes tag
"...néhány kattintás kérdése egy 3000 eurót is jócskán meghaladó árú rendszer összeállítása."
Csakhogy kapni lehet.
Egyébként szerintem szép, letisztult a design, de én személy szerint nem adnék ennyi pénzt notebook-ért... Bár gondolom nem is átlagos otthoni felhasználásra van tervezve ha már ekkora teljesítménnyel bíró erőművet is lehet belőle rendelni. Viszont ha már "ütős" gépet akarok, akkor már nem notebookot fogok fél millió forint felett vásárolni. 
Saját véleményem írtam le, egyébként tetszik a kicsike, csak az árával nem tudnék megbarátkozni.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest