Hirdetés
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- TCL LCD és LED TV-k
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Smart TV vagy TV okosító? Mi éri meg jobban ma?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Pedig de. Kb három hónapja próbálom használnia Zendet, és vannak nagyon jó dolgai, de van néhány rettentő idegeítő dolog is benne. Pl. hogy rettenetesen nehéz felüldefiniálni a formok kinézetét (illetve HTML tagjait) .Sajnos magyar nyelven meg még kevesebb infó van Zendről, érdemes prog.hu-ra benézni, abszolút nem elterjedt.
Egyik munkatársunk nagyon otthon van benne, olyanokat használ, én csak lesek. De jó, hogy mutattad az oldalt, én pl. nem tudom mi az iterátor, meg pl. mutatták azt is , használjak Countert egyik helyen iterator helyett , azt sem vágom mi. -
tildy
nagyúr
Lehet tudni miert nem lett folytatasa az irasnak? jol jonne .
-
tildy
nagyúr
Most eppen zend navigationnal szivok...
-
tildy
nagyúr
Azt kell mondjam , iszonyatosan gáz a zend tutorial. Próbáltam létrehozni egy formot vele, de ne includeolja a megfelelő könyvtárat, pedig meg van adva neki, nem igazán érthető hogyan mit hova raksz?!
Példa: csináljunk egy olyan formot, amely mondjuk selectboxot tartalmaz mgfelelő nevekke és értékekkel. Ezt éna controllerben hoztam létre, ugyanezt a munkatársam a modelben, csak egy szimpla tömbként, hiszen neki is szüksége lesz mondjuk az option valuekra, amiket nem lenne jó, ha összevissza raknank bele a phtmlbe. Ergo duplan dolgoztunk, az en tömböm mivel több infót tartalmaz nem lenne jó helyen a modelben, az ove meg keves nekem.... nonszensz. Most menjek vegig az ő tömbjének elemein és úgy rendeljek mindhez egy megfelelő olvasható nevet?
És ez még csak a kezdet. Formokról már ne is beszéljünk..
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad Intel I7 - 32GB DDR4 - SSD 1TB - NVidia 4GB DDR6 - 4K LCD - Carbon Fiber/Magnesium
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 2/2
- Metabo PowerMaxx 12V akkus gépek és szettek 1/2
- Eladó ZTE MC888A 5G + router LTE Sim kártyás
- Dell Latitude 5450 14" FHD IPS ULTRA 5 135U vPRO 12 Mag 16GB RAM 512GB NVME SSD 2028-ig Gar
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Dell Latitude 7440 -14"FHD+1 IPS - i5-1345U 16GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia + Dokkoló + 240W DC
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3311
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest