- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Hobby elektronika
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
meci77
tag
Mi lehet a különbség a "Z97I GAMING AC" és a "Z97I AC" között a melegedés szempontjából?
Minőségibb alkatrészek, vagy esetleg ugyanaz lesz a kettő ebből a szempontból? -
3.Aragorn
addikt
Nem gyenge választék. Időbe telik, mire az ember eligazodik benne...
-
nbg
senior tag
Vajon mi az erdemi kulonbseg az ALC892 es az ALC1150 kozott?
I'm not saying there should be a capital punishment for stupidity, but why don't we just take the safety labels off of everything and let the problem solve itself?
-
bteebi
veterán
Z97 XPOWER AC
Kár, hogy még mindig nagyon drágák a BT-s, wifis lapok .[ Szerkesztve ]
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
vittorio7
őstag
válasz Bjørgersson #11 üzenetére
Igen. Ilyen egy valódi természetes szépség.
-
Bohus
aktív tag
Huhh, a bőség zavara... Küllemre is mutatós lapok, még ha nem is ez az elsődleges szempont a választásnál.
A Föld legnagyobb problémája maga az ember.
-
Bandi995
aktív tag
válasz Bjørgersson #8 üzenetére
Nem rossz kis fehérnép És még vöröske is, az ember még azt hiszi, hirtelen a paradicsomba került.
JAJAJA amúgy az alaplapok is nagyon szuperek, bár nekem a Giga felhozatala tetszett igazán, ha nem Giga lesz a következő, akkor legsanszosabb, hogy MSI. De annyi a lap is, mint égen a csillag, az első tucat után meguntam a nézelődést
-
monosz
őstag
Egy M-Power-re beneveznék,szerintem nagyon kellemes széria.
A fontolgatással gyakran elmúlik az alkalom..
-
F34R
nagyúr
szoval akkor az MSI szakit a kek-fekete dizajnal es meghagyja az also szegmensbe cserebe mindenfele csunya sarkanyos motyot keszit.
(#7) he7edik
ez itthon lazan ~49k korul lesz.
[ Szerkesztve ]
-
vittorio7
őstag
-
Bjørgersson
félisten
-
he7edik.
addikt
Már szerelmes is vagyok
Égő szöveg a flém vázon
-
bsh
addikt
h97-nél sok helyen el van írva a x16-os PCI Express 3.0-s portok száma.
-
csucsbicep
nagyúr
Jo lehet a sima MPower normalisabb aron.
-
vittorio7
őstag
Azt mondjuk én sem értem, hogy hova a nyúlba adnak el majd ennyi Z97-es lapot.
-
Bjørgersson
félisten
Kétszer szerepel a táblázat.
Őszintén szólva nem látom egyelőre értelmét ezeknek a 97-es lapoknak így, hogy a 87-esek is képesek kezelni az új processzorokat egy bios frissítés után.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Donner Dobuds ANC TWS eladó: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
mghltm
addikt
still 4 sale https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/mghltm/index.html || http://www.youtube.com/watch?v=85VErvTqgWc
-
Jack@l
veterán
Akkora tumultus van mostanában a z97-es lapbeharangozókból, hogy azt hinné az ember fizetnek érte...
A hozzászólási jogosultságodat 2 hónap időtartamra korlátoztuk (1 hsz / 10 nap) a következő ok miatt: Az ÁSZF III 10/8. pontjának megsértése - trollkodás - miatt. Többször és többen is kértek már, hogy hozzászólás írásakor használd a linkelés funkciót, mert ennek elmaradása sokak számára zavaró.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Patriot Viper Elite 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz CL36 RGB TUF Gaming XMP - 10 év gari!
- INGYEN FoxPost! Új G.SKILL 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Ripjaws M5 RGB White - 10 év gari!
- ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black XMP és AMD EXPO - 10 év gari! -
- ÚJ Asus TUF Gaming B650M-PLUS WIFI - 32 Gb Corsair 6000MT/s DDR5 EXPO KIT - 3 év garancia
- Crucial Ballistix Sport LT 16GB (2x8GB) DDR4 3000MHz