Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lupus_l
aktív tag
Alapból nem tud angol nyelvet, de nem lepődnék meg, ha a Xiaomi USA-nyitás után megjelenne a plusz nyelv.
A mobil alkalmazás már angol nyelvű.Beállításnál engem annyira nem zavart, az elején rossz a csak kínai, de miután megvan a net beállítása, az Android/iOS app már szépen kezeli a routert.
-
lupus_l
aktív tag
Nekem annyira bejött a linkelt router, hogy a mai nap megrendeltem a 2. ilyen készüléket.
Az első készülék otthonra került, ez pedig a cégnél váltja le a mostanában gyakran instabil állapotba kerülő tp-link készüléket.Az admin kínai nyelvű, Google Translate szépen lefordítja. Viszont a mobil alkalmazáson keresztül könnyen kezelhető. Úgy tudom miniről nem éri meg váltani, mert nem sokkal tud többet, de új készüléknek tökéletes.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch (minimálisan használt)
- Új Asus 16 ROG WUXGA IPS 165Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest