-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
korsp
csendes tag
Bár ez a dolog nem újdonság,azért sokaknak, sokat segíthet bootloader nyitás után.
[link] -
korsp
csendes tag
Akadt egy kis problémám a bootloader nyitás közben.
Hivatalosan megkértem a nyitási engedélyt, SMS jött, meg kaptam.MI unlock tool 99%-nál megáll.Azt írja, hogy a telefon fejlesztői beállításokban, a MI unlock allapot menüben végezzem el a Fiók és eszköz hozzáadását.Megnyomom a gombot (fiók és eszköz hozzáadása) majd néhány másodperc után kiírja a teló, hogy nem sikerült, próbáljam újra....
Kiirja még hogy 86006,meg valami kinai szöveg.
Próbáltam,wifin,több hálózaton,mobilneten,telenor, t-mobil semmi..
MI fiók 100%-ra kitöltve.
Ötlet? -
korsp
csendes tag
válasz
Darko_addict #1419 üzenetére
Igen volt már. Akkor nem kell külön kérni? Csak mehet a nyitás??
-
korsp
csendes tag
válasz
counterbill #1411 üzenetére
Na ezzel számomra csak annyi a gond hogy rákattintok az Unlock Now-ra ,és rögtön a Download Mi Unlock-nál találom magam....A köztes rész,ami a lényeg kimarad.
-
korsp
csendes tag
Betűtipusokat nem lehet állítani? Vagy letölteni?
-
korsp
csendes tag
válasz
Donki Hóte #495 üzenetére
Hasonló a helyzet nálam is.Ha lemondom a rendelést ennyi idő után /február 6./ akkor mi a további opció?
Visszafizetik a vételárat???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 12 128GB Fekete Független
- Karcmentes Apple iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium 1OO% !! még 2 Hó nemzetközi APPLE GaranciA
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest