- Azonnali fotós kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A 3D V-Cache és a rengeteg memória lehet az új PlayStation fő fejlesztési iránya
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tschubi
tag
válasz
nyikszi #4559 üzenetére
Szia,
köszi a segítséget! Én a távírányító hozzáadásánál csak a lenti képet látom, TV márkákat nem tudok kiválasztani. Vagy rossz helyen keresem?
[/L]
A szinkronizálás alatt a névjegyzéket érted, vagy minden más egyebet is? Nem volt még ilyen fiókom, ezért kérdezem. Az előző telefonomnál sem használtam a Honor fiókot.
-
lócitrom
őstag
válasz
nyikszi #3496 üzenetére
közben visszanéztem a naplót és az a vicc, hogy mindkét számnál ott a számláló. hétnél állt meg nekem is.
az egyik hiba ebben az, hogy ők ennyiszer nem kerestek, főleg nem párhuzamosan. a másik, hogy maximum én kerestem őket, de az meg többször megtörtént és nem azonos mértékben.
-
trebrona
nagyúr
válasz
nyikszi #2210 üzenetére
Eu rom custom rom, azzal biztosan nem árulja egyetlen bolt sem.
Teljesen más téma a telefon- és a rom verzió. Összefoglalóban a romok leírása.
-
zojjektum
őstag
válasz
nyikszi #1777 üzenetére
😁
Más:
Ki milyem billentyűzetet használ? Csak, mert a google billentyűzet az nem igazán működik, sűrűn beakad vagy, ha írni kellene nem ugrik fel, csak egy üres rész van ahol a betűknek kellene lennie. A swiftkey az meg nem annyira jön be a nejemnek. Próbáltam apkmirrorról letölteni, de azok közül egyik sem települt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Lenovo ThinkCentre M910q i7 16GB / 12 hó jótállás
- Bomba ár! HP EliteBook 745 G3 - AMD A10 I 8GB I 256SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest