Hirdetés
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Google ad-tech: a bíró szerint illegális monopólium, az USA feldarabolná
- Kibertámadás: rávették az IT-s ügyfélszolgálatot, hogy resetelje a jelszavakat
- Felfüggesztették a nemzetbiztonsági tanácsadó által választott üzenetküldőt
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- SSD kibeszélő
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciókamerák
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
válasz
Carline #25064 üzenetére
google fit is jó rá pl, de kb bármelyik fitnessz app.
más: asszonykának is 4X-et rendeltem, fenti hangerő gombos kérdés arra vonatkozott, szerencsére 1 nap alatt itt volt a szalagkábel, tényleg az volt a hibája. Eladó utolsó 9-es stable-vel küldte, ugye látta nálam a 10-est meg h neki is kell ez az újfajta hangerő szabályzós dolog (működik a beetetés, ugye ez vmelyik újabb droid fícsörje), szerencsére pont jókor jött a fenti 10 global stable
de amúgy hihetetlen mennyi szeméttel tele van gyárilag, majdnem 10 giga foglalt, a xiaomis biztonság app szörnyű, mindenbe beleugat, telepítés után ellenőrizget, ki is kapcsoltam meg miui optimalizációt kinyomtam (nova launcher pl nem szereti).
nálam meg xiaomi.eu frissült, ebbe is csupa hasznos funkciót tesznek...
[kép] alkalmazásváltó, tetejére ezt állandóan oda teszi, még nem kerestem meg kikapcsolható-e
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A gyártó nem akart a Redmi 4A-nak konkurenciát állítani. A 4X ehelyett RAM-ban, processzormagban, biometrikus védelemben és üzemidőben több – pont annyival, amennyivel drágább.
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest