Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Black_Raven
veterán
Ha előtte nem én írtam és linkeltem volna több variációt a problémája megoldásához, akkor se érteném hogy mire föl vonsz felelősségre a válaszomért. A kérdés az volt hogy, ÉN hogy csinálok képernyőképet? A válaszom arra irányult. Ha azt kérdezte volna, hogyan kell vagy miként tudna csinálni képet, biztos lehetsz benne hogy leirom neki részletesen.Mindig én sem érek rá kitalálni hogy valaki mire gondolt.

tobias40: az ujjlenyomat mindig kell, ha kikapcsol a kijelző. A telefon bekapcsoláskor először a Pin kód kell, utána, csak a screen felébresztésekor ujjlenyomat.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- sziku69: Szólánc.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Indiában Philips okostelefonokat is lehet majd választani
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Lenovo P500 - 1650-2690 v3 akár 12 mag/24 szál, 32GB DDR4 RAM, 490W 80+gold táp, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3276
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő