Hirdetés
- Majdnem száz játékhoz engedélyezi az FSR 4-et az új AMD Software
- Több új játék támogatásával bővült az Intel APO
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- A Cougar félkörpanorámás mikrotornya fogadja a csatlakozóikat rejtő deszkákat is
- Négyeszközös HDD-ház érkezett a SilverStone műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Csendes, slim profilú és madzagmentes Logitech klaviatúra, amit nem kell tölteni
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Apple MacBook
- Androidos fejegységek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
Ezért írtam, hogy jól védettek elektronikusan, hogy ne tudd tönkre tenni olyan könnyen, különben elég lenne teljesen lemeríteni és dobhatnád is ki.
"Az viszont jó magyar szokás, hogy belekötnek abba, aki tőlük eltérően használ egy eszközt, nem inkább megköszönik, ha hozott valaki, valami számukra új info-t, vagy megcáfolják, de amennyire lehet objektív info alapján."
Ezt nekem írtad? Akkor gondok vannak nálad a szöveg értelmezéssel. -
Ájvé
veterán
Szerintem is mindenki használja ahogy neki tetszik. Alapvetően elég jól védettek ezek elektronikusan, szóval nem olyan könnyű tönkre tenni.
Én csak arra figyelek hogy legkésőbb 4-5%-on töltőre kerüljön, de ha tudom 20% alatt ráteszem. Mivel töltőn hagyom este általában így fullra töltöm, ennyi belefér, nekem biztosan. Lassan 3 éves (Mi 3), de akku idő még mindig jó. -
Domestos
tag
Én a gboarddal szenvedek az autó szóközzel. Nem csúsztatok, hanem pötyögök, de amikor kiválasztok egy javaslatot, akkor nem tudok simán ragot ráírni, mert betűz egy szóközt. Nem lehet ezt valahogy kikapcsolni?
Swype-ot még nem próbáltam, de jópár más billentyűzet elvérzett már azon, hogy használhatatlan az ajánlója. Lehet, hogy kéne a Swype-nak adnom egy esélyt? Mennyire jó, ha nem akarok csúsztatással írni? -
orso0355
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- 3 db érhető el (130/131/132) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest