-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrin
addikt
Én első generációs motorola x-ről váltottam, amin kb hasonló stock közeli android van, mint az A1-en. Nem is volt vele gond soha. De most jól esik a sok beállítási lehetőség, a rom csere (azelőtt meg motorola defy volt ahol ez kötelező volt és még mindig használtabban van, de x-en erre nem volt szükség), csak a Miui launchert kellett cserélnem nova-ra, és hibátlan az élmény. Régebben pl. Operát, boat legutóbb pedig dolphin böngészőt használtam, de pl a dolphin annyira rossz lett, és a többiről is ezt írják, a chrome pedig fájdalmasan fapad, szóval nekem pl pozitív meglepetés a gyári böngésző, amiben a szövegtördelésen kívül minden megvan ami az előzőekben jó volt, látszik hogy valaki szétnézett, gondolkodott és úgy rakta össze.
Új hozzászólás Aktív témák
- Robogó, kismotor
- Béta iOS-t használók topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- VR topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PlayStation 1 / 2
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest