Hirdetés
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
Jakuu
őstag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Mar leirtam, nincs pc itt, mivel olyan melom van jelenleg, hogy otthontol tobb szaz kilometerre vagyok es a ceg szallasol el. Egyik ismerosom megigerte, hogy majd valamikor meglatogat es elhozza a laptopjat, majd csak akkor tudok nyitni, mivel az engedelyt mar megkaptam a nyitasra, viszont addig sajnos a lehetosegem nincs meg a nyitasra. Mar azon is filoztam, hogy limbo pc-t telepitek a regi mobilomra es ugy megprobalkozom, de ugy csak linux fut elfogadhato sebesseggel es, azert ugy eleg rizikos lenne, ha egyaltalan sikerulhetne ugy, mivel kerdes, hogy otgn keresztul osszekapcsolhato e igy ket telefon, de en ketlem.
Ne hidd, hogy nem tettem volna meg, ha tehetnem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Ne hidd, hogy nem tettem volna meg, ha tehetnem.