Hirdetés
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Modding és elektronikai kérdések
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Tab S8 és Tab S8+ - méretvariációk egy témára
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!

Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Kérdésem Siddis-hez szólna elsősorban, mert ő a romkirály, de ha valaki tud jó megoldást írjon bátran.
Visszatettem a AOSPExtended rendszert, mert a HAVOC még nem teljesen oké. A havocnak vannak hiányosságai mint pl. rengeteg magyarítatlan menüpont, és volt hogy elfelejtett jelezni. Tény,hogy a jaguar kernellel ő volt az üzemidő-bajnok.
AZ AEX kitűnő, átlátható, szép. Egyetlen baja, hogy éjszaka 10%-ot merül, ami szerintem elfogadhatalan. A jaguar kernellel nem kompatibilis valamiért, próbáltam a treble és stabil verziót is. A treble-nél nem enged be a rendszer, mert encryptálási gondjai vannak és nem tudja megoldani twrp-n keresztül, mert a /data partíciót nem tudja csatolni a módosításhoz. A Stable verzió pedig a fastbootba léptet be.
Szerintem az AEX-jaguar páros jó lehet, csak tudni kellene a trükköt, miként lehet őket összehozni. Az idő szorít, mert anyunak ajándékozom a telefont (belső sírás) és stabil rendszer kellene rá.
A MIUI is érdekelne csak nem tudom milyen betegségei vannak, milyen az üzemideje stb. Úgy gondolom a MIUI teljesen felesleges idősebb anyukámnak, mert pár alkalmazással elvan, de ha vállalható feltelepitem azt.
Köszi a választ előre is, jó egészséget a communitynek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Elektromos autók - motorok
- Gitáros topic
- ASUS routerek
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Mikrotik routerek
- Modding és elektronikai kérdések
- További aktív témák...
- iPhone 13 Pro Max / 256GB / Gold / Gyári kártyafüggetlen (107A)
- Iphone 15 128GB (fekete) csomag eladó 2026.10.02-ig garanciás
- iPhone 13 Pro Max / 128GB / Graphite / Gyári kártyafüggetlen (105A)
- iPhone 14 / 128GB / Midnight / Gyári kártyafüggetlen (359)
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i7-3GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3330
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő