Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wanted5
őstag
Egy up erre.
Pár kérdésem lenne, így vasárnap hajnalban
- A hátlap, keret mennyire időtálló szerintetek? Karcokat gyűjti-e?
Nem használok tokokat a telefonjaimon, ezért jó lenne tudni, hogy karcosodik-e- A második pedig, hogy hol éri meg legjobban venni?
- Végül, ismerve a Xiaomit, hogy milyen sűrűn dobál piacra új telefonokat, ennek az utódja, Redmi 5 képében szerintetek mikorra várható?
Igazából szeptember fele gondoltam meglepni magam egy új készülékkel, de annyira megtetszett most a 4X, hogy azon töröm a fejem, hogy előrébb hozom, olcsóbb nemigen lesz addigra úgyse.
Bár még azon is töröm a fejem, hogy kell-e nekem új telefon egyáltalán. Jelenleg egy majd' 3 éves Sony M-t használok, és nem vagyok egy hardcore okostelefon felhasználó, de viszont, amikor szükségem van rá, akkor egyre jobban bosszant, a szaggatás, kevés tárhely, ram stb.. és a régi android is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali fotós kérdések órája
- Hálózati / IP kamera
- 3D nyomtatás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Analóg fényképezés
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik
- Lefagyhat a Galaxy A56, így lehet feléleszteni
- Új firmware javítja a fekete képernyős problémát a friss GeForce VGA-kon
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest