Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi Note 10 Lite
Mielőtt kérdezel olvasd el !
Nem fertőző
Android 11-hez az alex féle 3.4.x.x twrp nem használható.
Android 12 fastboot vagy cmd-vel módszerrel telepíthető ,frissíthető(xiaomi.eu rom esetén).
Új hozzászólás Aktív témák
-
this is life
Ármester
válasz snecizero #1254 üzenetére
Alapvetően a melegedéssel nincs gond. A SOC-t cpu/gpu, mobilnetet/wifit..stb igénylő alkalmazások be tudnak fűteni. Attól nem kell félned hogy megégeted emiatt a kezed ,vacsorát sem fogsz tudni rajta melegíteni, tojás sütést felejtsd el , esélytelen ,viszont az abszolút nulla fok eléréséhez se tud megfelelő eszköz lenni ez a telefon. Közepesen melegszik terhelésre , nagy igénybevétel esetén. Az akkumulátor vsz több mint korrekt a 10 óra feletti SOT könnyedén elérhető vele .
Ha nem sürgős a vétel a poco x3 nfc azért bevárnám a helyedben , mert ha kamerában nem marad el a note 10 lite-tól akkor az jobb vétel lesz , igaz ips , de sík kijelző ,és polikarbonát burkolatú . Ha a kicsit minőségibb anyaghasználat ami szimpatikus neked , akkor a note 10 lite a best buy .tomboy0013
Remélem nem szúr ki a jó néppel a xiaomi és a poco x3 nfc van amiben gyengébb mint a note 10 lite . Ha elöbb érkezik feladta volna a leckét .[ Szerkesztve ]
Amikor Bell feltalálta a telefont, már volt egy nem fogadott hívása Chuck Norris-tól
-
vegyszer
addikt
válasz snecizero #1263 üzenetére
Azt meg tudom erősíteni, hogy az ujjlenyomat olvasó a Mi Mix 2 esetén, ami ugye hátlapi volt, sokkal gyorsabb, és pontosabb volt vala.
De ezt én részben annak tudom be, hogy a fólia, amit tettem rá, pont azon a részen mutat sérülést. És eleinte gyorsabban, pontosabban érzékelt, most meg inkább a Mi Band 4 oldja a telót. Nem az ujjlenyomatom.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1311 üzenetére
Mert míg új a teló én pl szeretem tudni (és a régihez hasonlítani) hogy kb mennyit bír. Ez nem azt jelenti, hogy hónapok múlva is ezt fogom nézegetni csak még most kíváncsi vagyok. Múlt szombaton vettem.
Amúgy az A70 új korában 9-10 - 11 óra kijelző időt tudott ez 10-13 között. Ha érdekel[ Szerkesztve ]
-
-
vegyszer
addikt
válasz snecizero #1316 üzenetére
Két felé frissítés létezik.
Az egyik a full, ami akár teljes tiszta telepítés esetén is megállja a helyét.
A másik meg az update. Ami EGY BIZONYOS rom verzió meglétét feltételezi. Ha más van fent, akkor a kezdeti ellenőrzés során hibára fut.
Az első bő 2 GB, a második szűk 700MB.Az eredmény (elvileg) pontosan ugyanaz lesz.
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1321 üzenetére
Ezt használtam samsung A70-en. Ez tényleg rögzít de microfonnal a hangszóróról valahogy. Így nem olyan tiszta mint például a miui gyári hívásrögzítője volt. De persze használható.
Azért most felraktam erre a telóra is. Nem sűrűn használom de azért jó ha van.[ Szerkesztve ]
-
Imi1981
veterán
-
Imi1981
veterán
válasz snecizero #1340 üzenetére
Tudom fel is raktam akkor és előző telefonomon is azt használtam már. Azért nem összehasonlítható a gyárival (ha van). A gyári máshogy rögzít és sokkal tisztább a hang mindkét félnek. De elvileg lesz megint gyárilag hívásrögzítés csak ki tudja mikor. Mondjuk addig jó a cuba acr is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest