Új hozzászólás Aktív témák
-
Körmi
csendes tag
Sajnos még nem tudom
Bár nekem nem a pro van.
-
Körmi
csendes tag
Sziasztok, a mi Note 10 meg fogja kapni a Android 11-et?
-
thommypl
tag
Sziasztok! Használja valaki a telefonon a Google Pay-t? Revolut kártyával használom, hozzá tudom adni, tudok fizetni, de egy idő után elfelejti a kártyát. Újra hozzá kell adni, igaz ilyenkor általában csak a cvc kód kell, a többi adat megvan, de akkor is bosszantó, hogy minden használat előtt ellenőrízni kell megvan-e még a kártya. Revolut topicban más nem panszkodott ezért gondolom, hogy a telefon lehet a ludas.
-
kerobi
senior tag
válasz
vadászcsiga #3439 üzenetére
Ja rálépek a messengerre és látom hogy leperegnek a beszélgetések, amiket pl PC-n irtam.
De a Samsung tablet jobb egy fokkal uzenetek vonatkozásában. -
kerobi
senior tag
Sziasztok, azt hogy lehet megcsinálni, hogy ne órákkal késobb kapjak pl fb értesítést?
Azon gondolkozom a miuival lehet gond, van már rá stabil stock rom? -
Silenzio
addikt
Köszi,ezek jó hírek. Anno mikor vettem ilyet, még csak egyet látott, a főkamerát.
-
Silenzio
addikt
Szeretnék egy kis segítséget kérni Note 10\Pro tulajoktól. Letöltenétek nekem a Filmic Pro evaluator nevű appot (ingyenes), és megnéznétek nekem, jelenleg hány kamerát lát a szoftver? Onnan lehet megtudni, hány fül van a szoftverben. Ha lementenétek a tartalmát, nagyon hálás lennék. Köszönöm.
-
Szila|H|
tag
Sziasztok!
Kedves négylábú jószágom sikeres hadműveletet hajtott végre az ellenséges erőkkel alias töltőkábel.
Ellentámadás végett fel kellene tölteni az ellenséges erők erőforrásait.Itthon találtam egy C-s usb kábelt viszont evvel nem tölt gyorsan.
Kérdésem, hogy honnan érdemes venni másikat? Valóban csak a saját töltőkábelével tudja a gyorsat vagy csupán bont belenyúltam valami olcsóba és azért nem tölt gyorsan -
tomcat1987
tag
Köszi a segítséget, megnézzük... :)
-
winery
aktív tag
válasz
tomcat1987 #3427 üzenetére
Nekem a Solid Explorer-fájl kezelő csinálta azt , ha töröltem valamit azt lomtárba rakta és az nem látszott sehol , de a helyet foglalta, miután megtaláltam és ürítettem jó lett.
Lehet itt is valami hasonló a gond
-
ggeleven
őstag
válasz
tomcat1987 #3427 üzenetére
-
tomcat1987
tag
Sziasztok.
Az egyik cimborámnak mi note 10 telefonja van, és olyan problémával szembesült, hogy a tárhelye teljesen beteltnek tűnik úgy, hogy egyébként nagyon nem az. Majdnem 100 GB-ot mutat egyébnek, de megnyitni természetesen nem lehet. Ténylegesen foglalt a tárhely, mert nem tud videót sem felvenni sokat... Egyszerűen nem érti, mi ez. Gyári visszaállítás lehet a megoldás? Találkozott már valaki ilyennel? -
ggeleven
őstag
válasz
laszlomijin #3424 üzenetére
Ezen xiaomi.eu-s verzió van, aminek kínai rom az alapja. Global stabilba EU rendelkezés miatt már egy ideje nem elérhető.
-
laszlomijin
tag
válasz
laszlomijin #3421 üzenetére
-
ggeleven
őstag
válasz
Man0gatya #3422 üzenetére
Ilyesmit már jeleztek:
#3041Caaabi
Sziasztok, abban szeretnék segitseget kérni, hogy kimenő hívásnál, ha nincs válasz, ne tegye le automatikusan a telefon csak ha én úgy döntök. Note 8 pro rol addig csörög ameg meg nem szakítom, a note 10 pro meg 6 csorgest enged max, hiába ugyanazt a számot hívjuk. Azt irja ki hogy "Nincs válasz, időtúllépés..."
Valaki talakozott mar ezzel a problémával? Es ha igen hogy tudnám orvosolni?
A valaszokat előre is köszönöm!Ez volt a válasz:
#3046 samu74
A szolgáltatói beállításokat kell megváltoztatni, telekomnál tapasztaltam már ilyet. Tárcsázóba ##61# (hívás gomb) -
Man0gatya
aktív tag
Sziasztok! van egy nagyon idegesítő dolog, csörgetésnél egy idő után szétkapcsol ezt, hogy lehet kikapcsolni vagy beállítani?
-
ggeleven
őstag
válasz
laszlomijin #3419 üzenetére
12.0.1.0 (QFDEUXM) verzióban továbbra sincs ilyen lehetőség.
-
laszlomijin
tag
Sziasztok!
Újból én és újból a hangrögzítő kérdés.......
A stabil 12 romba vissza tették az automatikus rögzítést?
Tud erről valaki valamit.....
-
válasz
vadászcsiga #3410 üzenetére
sajnos ez ilyen, a fizikát nem lehet átverni
megkerülni lehet, de amíg egy lencsetorzítást viszonylag könnyen lehet korrigálni szoftverből, addig az életlenséget nem.
a zoomkamera azért jobb ilyen szempontból, mert eleve nem olyan széles a látószöge, hogy ez kijöjjön, meg az érzékelő is kisebb.megoldás lehet még kevésbé közelről fotózni az alap nagylátóval, és belevágni utólag, ahhoz is bőven elég pixel van benne.
-
azozo
senior tag
válasz
vadászcsiga #3410 üzenetére
Hát én is ezzel szenvedek...a 2 zoommal talán nincs oes.jol tudom.? Inkább néha nem fokuszalok rá odamutatva és az ai-t is kikapcsolom...
-
Mathiask
senior tag
Valaki tenne be a problémáról képet?
-
vadászcsiga
félisten
Világos. Nagyon sajnálom hogy ilyenek. Utóbbi években volt nálam több más márka is, de mindegyik ilyen volt, még az iPhone is. Ezzel a telefonnal kizárólag ez a bajom. Sokat fényképezek vele közelít, de minden esetben a 2x-es zoomot használom, viszont ott meg keményebbek a színek, és sokszor a feherenyensulyt sem találja el, sokat kell vele trükközni. Másik problémám vele a közelpont, 15 cm-nél kozelebbi tárgyak nem lesznek élesek ha fejre állok sem.
-
válasz
vadászcsiga #3407 üzenetére
dehogy. amire te gondolsz, az a portré mód. egyszerűen csak egy viszonylag nagy érzékelőre dolgozó lencserendszert kellett kis helyre bezsúfolni, aminek az lett az ára, hogy az élességi sík valójában inkább egy gömbfelület, és ez főleg a közeli képek szélén jön ki. nyilván egy nagy objektívben van hely ezt korrigálni plusz lencsékkel.
a pro verzióban eggyel több lencse van, kíváncsi lennék, hogy az ezt korrigálja-e. -
vadászcsiga
félisten
-
G viktor
tag
Sziasztok!
Adott egy Mi Note 10. Megvétel óta az a gond a kamerával, hogy a sarkaira általában nem fókuszál és homályos. Olyan mintha csak középre menne a fókusz ott viszont nagyon éles.
Beállításokkal minden ok. Mi lehet a gond? Ennyit tud a telefon vagy esetleg lencsehibás? Gariban tudnak ezzel vajon valamit csinálni?
Köszönöm -
atikanj
csendes tag
Megoldódott.
-
atikanj
csendes tag
Sziasztok. Most frissítettem Miui Global 12.0.3 -ra.
Nem tudnak felhívni azóta. Biztos van megoldás.
Kérnék segítséget. Köszönöm előre is. -
tlala
addikt
válasz
laszlomijin #3398 üzenetére
Az OK Google/ Google asszisztenst kell kilőni, akkor működik a beépített hívásrögzítés 10.29-es dev ROM-mal is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest