-
PROHARDVER!
Tartalom:
1. Telefon összesítõ, B20 hiánya, Telekom B20-as térkép (Köszönet Korisnak)
2. Bootloader nyitás, hivatalos ROM telepítés, TWRP, EU ROM
3. Multirom telepítése zárt Bootloader esetén
4. Hibák és javításai
5. Hardbrick
6. Magyar nyelv
7. Ajánlott kiegészítõk
8. Fényképezés MI MAX-szel (Köszönet Krammerernek)
9. ROM linkek gyûjteménye a teljesség igénye nélkül
10. Lockscreen resetelés TWRP-bõl (Köszönet OberMotznak)
11. MAX visszaállítása eladás elõtt (Köszönet Milestone2-nek)
12. MIUI téma testreszabása
13. Camera2 API engedélyezés (Köszönet Pistike1985-nek)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Almonen
aktív tag
Ez pontosan így van
Redmi Note 2 előtt egy Alcatel Pop S9-est használtam, ami nem egy kimagasló telefon de annak idején döbbenten hasonlítgattam a két telefon képernyőjét egymáshoz 😓 😂 igaz hogy a RN 2-é sokkal jobb DE az Alcatelé nagyobb. Egyszerűen megszokja az ember. Szóval ha YouTube megy vagy valami önkéntenül arra gondolok hogy milyen kicsi a képernyő 😫😅 persze szeretem a Redmit csak 5.5 és 5.9 nem ugyanaz, még ha a különbség csak 0.4 úgymond 😊
-
Almonen
aktív tag
Mennyivel kerül többe a 128-as változat a 64-es telóhoz képest? 😃 Megér annyit az a plusz tárhely szerintetek?
Illetve nem tudom hogy idővel csökken-e a Mi Max-hoz hasonló Xiaomi készülékek ára? Ha igen akkor később lehet veszek egyet
A RN2 is jó lenne ha nem merülne ilyen hamar.
(van a PlayStore kínálatában olyan (magyar) app amivel a CPU - GPU teljesítményt vissza lehet fogni de rootolni kéne 😐)
-
Almonen
aktív tag
válasz
nickedez89 #117 üzenetére
Én is egyet kell hogy értsek 100 % a szoftveressel ellentétben a fizikai gomb fix
a másik kellemes dolog a cserélhető akksi lenne, persze ekkor méretnél nem lehet mindent elvárni
Szaszimi: komolyan nincs rá angol nyelvű ROM mindenféle kínai szirsz+r nélkül?😕-_-
-
Almonen
aktív tag
Lehet megvan RN 2 utódja
angol nyelvű global ROM nekem jó, de a garanciáztatásról nem tudok semmit. Van egyáltalán?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro max 128GB gyári független mint az új akku 97%
- samsung galaxy s22
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Megkímélt,Kétkártyás,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Töltővel. 1év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung Flip 2.0 PRO 65" WM65R + Connectivity tray + Gurulós állvány
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest