- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- TCL LCD és LED TV-k
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell notebook topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
macssessz
tag
Üdv márkatársak! A3-as leszek én is. Hogyan lehet beállítani, hogy nem fogadott hívásra is jelezzen a kis pilács?
-
soko70
aktív tag
válasz
Puszunty #492 üzenetére
Bocs, de egyértelmű ha már ide írod, de egyébként pénz kérdése, én 50e-ért vettem és teljesen megvagyok vele elégedve. Egyéni preferencia tiszta Android vagy nem. Ezt nehéz így megítélni melyik jobb, mert itt legtöbbünknek csak A3-as van vagy volt vagy lesz. De ha valakinek van vagy volt összehasonlítási alapja, hátha tud segíteni.
-
Puszunty
csendes tag
Sziasztok! 3 telefon között sodródom, melyiket ajánlanátok?
Redmi 8, Redmi Note 8T, Mi a3. Köszönöm a segítséget! -
mferi1988
friss újonc
Hali!
Vettem mia3.Tudnàtok segìteni abban,hogy làssam a SIM kàrtyàn lévő nèvjegyeket?nem talàlom ezt a beàllìtàst. -
Redmi 3s-hez képest milyen a kijelző? Erre tervezem váltani...
-
stefi68
addikt
Mi is csatlakozunk a közelség érzékelős témához.
Az asszonyt kiakasztotta az elmúlt napokban. Tényleg nagyon érzékeny a mozgatásokra.
Pedig a teszt progikkal jól működik....
Számtalanszor megszakította neki a hívást, sőt más hívásokat is elkezdett kezdeményezni ez miatt.
Már várjuk az oldalra nyíló fliptokot a távolkeletről. Az megoldja ezt a problémát.
Áthidaló megoldás, hogy teljesen hozzáérinti a füléhez a telefont. Így talán nem kapcsolja vissza a kijelzőt. -
giroud199
senior tag
Nálam semmi gond a közelség erzekelovel, bár én nem is szoktam sűrűn mozgatni a kezemet telefonálás közben... Tíz már valóban jöhetne, egy oled kijelzohoz nagyon jól tud jönni a sötét mód, ahogy a gesztus és talán az aod is
-
-
st6969
őstag
-
jjeahh
nagyúr
Ahányszor új hsz van, mindíg mohón kattintok rá, reménykedve, hogy valakinek megjött az android 10
. Van valami újabb hír amúgy róla? Anno azt írták, hogy október végén lesz, aztán azt, hogy november végén, most meg néhány helyen már azt lehet olvasni, hogy év végéig... de már kezdek kételkedni, vajon melyik év végéig?
-
Monya78
veterán
Megérkezett a telo, ismerkedek vele.
Még nem volt oledes készülékem, úgyhogy nekem az eddig megszokott fullHD-s ips kijelzőkhöz képest is WOW érzés.
Video, fényképező része is hozott előrelépést a meizu m6 notehoz képest.
Beszéd hangja kiváló. Beszéd hangereje kicsit lehetne több, zajos környezetben a telefonálás nehézkesebb lesz, bár nekem a fülem se százas már
Közelség érzékelője mintha nem lenne tökéletes... be-be kapcsol a kijelző hívás közben.
-
soko70
aktív tag
Szia,
- szerintem a szilikontok használható, nekem csúszkál, én azt mondom érdemesebb egy jobb minőséget nézni, kinek, hogy.
- nincs rajta fólia
- programok területén nagyon egyedi, én Poco launchert használók, nagyon bevált
- Érdemes végignézni a levelező programok beállításait a visszajelzések miatt, a hang és a villogó led miatt.
- Rendszer beállításokat nem állítottam, ja de a tárhelynél, ott bekapcsoltam, hogy a rendszer kezelje és mivel új, érdemes a frissítést megnézni.
- Nekem megjelent kis rakéta ikon, arra rábökve kicsit rendezi a dolgokat, a memóriában gondolom. -
giroud199
senior tag
Más is észrevette, hogy néha a home gomb, pixelszeruen animal máskor meg nem??
-
st6969
őstag
Üdv,
napokon keresztül belépek a klubba (pontosabban ajándékba adom, de előtte jól be akarom állítani). Előzetesen lenne pár kérdésem.
- A vele adott tok használható?
- Ebay-ről (EU raktárból) már rendeltem üvegfóliát, de ameddig ideér, jó lenne használni. Van rajta valami ideiglenes védőfólia?
- MIUI-ról jövök, ott sok minden app alapból adott. Nincs összehasonlítási alapom...de van valami ajánlott lista (általános must have appok), amit érdemes első körben telepíteni? Tudom, sokminden egyedi preferencia kérdése, de mégis...
- Vannak javasolt rendszer beállítások, amiket első használat előtt érdemes beállítani?
- Javasolt időnként újraindítani, gyorsítótárat törölni, futó alkalmazásokat memóriából kilőni? (Ez utóbbiakat MIUI-n gyakran automatikusan megcsinálta a rendszer)
Amúgy a váltás egy Redmi 4A-ról lesz, már nagyon lassú. Az szintén 720p-s felbontású, a tulajt szerintem nem fogja zavarni. A MIUI millió beállításaiban elveszett, nem is foglalkozott vele, így azért lett Android One-os készülék, mert azt olvastam, egyszerűbbek a beállítási lehetőségek (na meg az Alza akciója miatt). Bízom benne, hogy jól döntöttem.
-
giroud199
senior tag
Nálam alapból mindenre villog amire kell
-
Yack
csendes tag
Még egy kérdés.
A szokásos kezelő felületet ( háromszög, kör, kocka ) elő lehet valahogy varázsolni? -
Yack
csendes tag
Sziasztok!
Ma én is vettem egyet az alzánál. Egy dolog zavar. Nem tudok rájönni hogy kell kikapcsolni az érintési hangot. Ha megnyomom a home gombot bugyog.Csak úgy megy ha kikapcsolom az érteítési hangokat, de akkor az sms-nek sincs hangja. Tudja valaki a megoldást?
-
soko70
aktív tag
Sikerült az Alza-nál egy 5e-s kupont beszámíttatnom, úgyhogy 128GB-s lesz a vége a 64-est vissza viszem. Így ugyanannyi lesz mint a 64GB-s.
Teljesen megvagyok a készülékkel elégedve, végre jó hangos és tetszik a minősége. A beszéd hangminősége sokkalta jobb mint a Samsungban lévő hangszóróé (A70), ez miért van?
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- OLED TV topic
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Adóbevallás
- Magisk
- iPhone topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest