- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Videós, mozgóképes topik
- Fával feldobott, kábelrejtő Lancool ház tűnt fel a Lian Li portfóliójában
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
pokers
senior tag
válasz
Alonso69 #6032 üzenetére
Ez a DFE nem volt telepítve, viszont használtam az ujjlenyomat olvasót.
Az az érdekes, hogy a 20.12.30 eu romot visszatéve simán betölt a rendszer.
Azóta kikapcsoltam a titkosítást a belső tárhelyen, újra megpróbáltam feltenni a 21.1.6-ot, és ugyan úgy twrp loop redmi logóval. Sokan beszívták ezzel a frissítéssel, ahogy olvasom az eu rom fórumában.
Szóval egyelőre marad a 20.12.30, hátha sikerül a fejlesztőknek helyrehozni a bugot. -
pokers
senior tag
Sziasztok,
Kellene egy kis segítség.
Megjelent tegnap a 21.1.6 eu weekly rom, amit az updater letöltött, de nem indította el az installt.
Manuál elindítottam recoverybe, twrp-vel feltettem a romot, de most meg mi logó helyett redmi logo van, és állandóan recoverybe indul újra a telefon, betölt a twrp és hiába akarok systemet bootolni, mindig a twrp tölt be.Mit csináljak, hogy helyreálljon?
-
pokers
senior tag
válasz
Freddycom #677 üzenetére
Megosztod a fényképkészítés körülményeit? (állványról időzítővel? kézben tartva? gyári kamera app? appon belül milyen beállítás? stb)
Mindig rácsodálkozok, hogy milyen szép képeket csinálnak egyesek, míg nekem sose sikerül ilyen szépet fotóznom. Pedig próbálok minden beállítást a gyári kameraappon
Nekem mindig "mosott szemcsések" az ilyen fényszegény fotóim.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Egyre terebélyesedik a Mi 9-es széria, aminek kedvező árazású csúcsán nyilván a Mi 9T Pro áll. Jelenleg egy Snapdragon 855-tel és a legfrissebb Androiddal tud többet a Mi 9T-nél.
- Vezetékes FEJhallgatók
- Gumi és felni topik
- Cyberpunk 2077
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- További aktív témák...
- Keresünk dokkolókat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest