Hirdetés
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Dell notebook topic
- Valami baja van a tápomnak
- Milyen egeret válasszak?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
M3oH
addikt
válasz scorpy02 #2309 üzenetére
Én múlt héten húztam be egyet 81kért. Amit én kaptam, az gyárilag fóliázott és zárt doboz volt. Viszont a készűléken már nem volt fólia, de meg volt minden tartozék. Karcmentes maga telefon. Igazából így is írták, csak a bontatlan csonagalosán meglepődtem. Valszeg hibás készülék volt, javították és újracsomagolták.
-
M3oH
addikt
válasz Kolondrum #2796 üzenetére
Nem mindenkinek a SOT a fontos. Nekem elég, ha egy telefon reggeltől másnap reggelig nem merül le, akkor gyorstöltés és hajrá. Átlag 2 óra SOTtal ez pedig megoldható. És azért van előnye az erősebb procinak. Időtállóbb, gyorsabb feldolgozás (fotó, excel, stb.) Nem mindenki hsz íráshoz használja.
-
M3oH
addikt
válasz szabi__memo #2803 üzenetére
A telefont nagyrészt telefonálásra használom Van napi 30-40 hívásom, ahhoz meg nem kell bekapcsolt kijelző. Nem játszok és nem csetelek naponta órákat, netezés is minimális, mert nap nagy részében van előttem laptop.
Asszem így érthető, hogy nekem miért nem fontos annyira az akksi. -
M3oH
addikt
válasz szabi__memo #2806 üzenetére
Én 2,5-3 évente cserélek telót, akkor azért felső kategóriát (Most is egy OP3T lassan 3 éve, 9T párom használja).Tudom, hogy nem használom ki, de ha kell akkor tudja amire épp szükség van. Illetve, azért a kamera egy jó szintet üssön meg. De most már eljutottunk oda, hogy a középkategória is tudja ezt. Elgondolkodtam, hogy olcsóbban is megúsznám. 9T is tudja azt amire nekem kell.
-
M3oH
addikt
válasz hubertus33 #4118 üzenetére
Így van, tök egyforma tok szempontjából.
-
M3oH
addikt
válasz dzsordzs69 #11156 üzenetére
Ha dirty elég, az jó hír. Lehet rá próbálok én is a napokban.
-
M3oH
addikt
válasz Obyboy #11728 üzenetére
Én sem használom, amit lehet tiltok is. Eleve kerülök bármi gyártóhoz tartozó eszközt, alkalmazást. Előtte sem Xiaomim volt, a következő sem biztos, hogy az lesz. Google sok mindent ment szépen. Alkalmazásokra pedig Migrate, titanium és társai, illetve teljes TWRP mentés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Drasztikusan megváltozhat az iPhone 17 Pro, itt az első fényképes bizonyíték
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Autós topik
- Horgász topik
- Politika
- Mesterséges intelligencia topik
- Elfelejtettem a film címét
- Indiana Jones and the Great Circle teszt
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Z fold6 kék 12/256 - Samsung gyári garancia-
- FOXPOST AZ ÁRBAN! Xiaomi Mi 10T Lite 6/128Gb Független - Pici Repedés - Kis hibás - FIX ÁR
- FOXPOST AZ ÁRBAN! iPhone 12 64Gb - Független - 81% Akksi - 10/8 Állapot - FIX ÁR
- AKCIÓ! Nothing Phone 2a plus 12/256GB Community Edition
- iPhone 11 64GB White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest