Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- Milyen TV-t vegyek?
- ASUS blog: B650 alapokon
- Bluetooth hangszórók
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kopidoo
senior tag
Van arról infó, hogy a Lurdy-ban mikor lesz újra kapható?
Esetleg tudnátok ajánlani megbízható beszerzési alternatívát?
Köszi -
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
Lenovo P2 után nagyon szokatlan, hogy nincs alsó káva mert a billentyűzet sokkal lejjebb van a képernyőn és piszok kellemetlen így gépelni rajta. Nem tudom úgy fogni, hogy idővel ne fájjon 1-2 ujjam.
Van erre valami megoldás? -
kopidoo
senior tag
Gyors kérdés: majd a MIUI 11 frissítés előtt érdemes egy "gyári beállítások visszaállítása"? Vagy simán mehet fel az új droid?
-
kopidoo
senior tag
4k videónál eddig is volt EIS?
-
kopidoo
senior tag
Most néztem és a wifi jel erősség is javult nekem a frissítés óta.
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
azt vettem ma észre, hogy az automatikus fényerő sokkal alacsinyabbra állítja be magát mint korábban. Ilyen jelenséggel találkozott valaki?
-
kopidoo
senior tag
válasz helixP #10345 üzenetére
Meglepetésemre, hiába volt erős napsütés, nem működött az optikai zoom, pont ez aszott fel.
Pro módban csináltam az optikai zoomos képet.@wwenigma: ha a teli képet nézem, akkor is van különbség.
Félreértés ne essék, nem várok el DSLR inőséget. Csak zavaró az utófeldolgozás mértéke a fő kamerán. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
MIUI 12.0.2 óta az autós töltővel navi közben merül a telefon. MIUI 11 mellett ilyen nem volt. :(
-
kopidoo
senior tag
Nektek jól működik a sötét mód?
Pár appnál és fekete fehér képeknél invertálja a "színeket".
Nektek működik rendesen?
Miui11-nél nem volt ilyen jelenség.Közben megtaláltam az opciót ahol apponként ki lehet kapcsolni a sötét módot.
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Elképzelhető, hogy a simább kezelhetőség/animációk és egyebek miatt kicsit bőkezűbben bánik az erőforrásokkal? Ergo valamivel jobban terheli a procit?
Nagyon nem értek hozzá, így csak tippelek, hogy ettől lehet a gyengébb akku idő. -
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
Ma elkezdett megszakadni minden hívásom. 1-2 perc után elnémul a hangszóró és mintha le tenné magát a telefon, megszakad a hívás. Mi lehet a gond?
Térerő van, bár időnként lemegy edge-re és a mobilnet is elmegy. Eddig ezt sem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
valami rendszeresen felébreszti/ébren tartja a telefonomat. Mivel tudom megnézni melyik app az?
Köszi
[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
szeretnék akksi fogyasztás/ébren tartás/ébresztés témában szakértői véleményt kérni.
Az itt lévő bugreport szerint 6 másodpercenként ébrszti valami a telót [link] ha jól értelmezem. Viszont nem egyértelmű, hogy mi. Leginkább az éjszakai időszak a furcsa (kikapcsolt adat és wifi)
Rát tudna nézni valaki?
Köszi[ Szerkesztve ]
-
kopidoo
senior tag
Wow! nem semmi!
Tumblr-ben fur, hogy maga az értesítés ki van kapcsolva, de úgy látszik a követett fiókok bekapcsolt notification-t ugyanúgy frissíti a háttérben.
Evie egy nagyon régi szerelem. Nekem egyelőre nem baj, hogy nincs rá frissítés, teljesen megfelel az elvárásimnak.
A Morecast nem is értem miért kér le olyan sűrűn adatokat... Beállítottam fix helyet és a widget frissítés is 2órás.Google fit-et leszedtem a f@szba. Nem is tudom minek volt fent...
BLE scan valóban egy karkötő.A wifi-vel majd ügyeskedek valamit.
Köszönöm szépen a kimerítő analízist.
-
kopidoo
senior tag
Sziasztok,
kb. két hete nem igazán jó a telefon a mobilnetet használva.
Az weboldalakat és az appok online részeit (szöveg, képek) csak kis várakozás(5-10mp) után tölti be, vagy pedig frissíteni kell az adott oldalt, hogy menjen.
Speedtest szerint 100+Mbps sebesség simán van.
Olyan a jelenség, mintha csak olyankor kapcsolódna fel a netre.
App értesítések nagyjából szokásos módon jönnek.Mi lehet a baj?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest