- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mini PC
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Dell notebook topic
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- TCL LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 9T (kódnév: davinci) topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rmconvex
csendes tag
Mi 9t pro global miui 11 még nem jött üeg mekem
[ Szerkesztve ]
-
kurion
senior tag
Mi 9t Pro 9.10.24 nem megy a BT hang átvitel.
"Csinálni jobb mint beszélni róla" - Magic Gladiator
-
laci laci
addikt
Akkor pedig nézd meg, hogy egyáltalán működik-e, ugymint hardveresen. Illetve (legalább is én csinálnám) egy kinai verziót raknék fel, amit én múltkor megosztottam, de most már nem látom az összefoglalóba.. Na az mindent gyalul és nem kell hozzá semmi külön driver..
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Fulár
senior tag
válasz laci laci #5357 üzenetére
Na most ez a Kínai verzió nekem is Kínai! Megmondom őszintén ezt most nem értem.
Hardveres hibát kizárnám mert azóta nem működik amióta felraktam ez a csodálatos....Miui 11-et.Tizessel még semmi gond nem volt.2 hétig nem foglalkoztam vele mert azt hittem ez egy a Béta romban maradt hiba.De azóta már jött két új frissítés is és mindkettöt biztos ami biztos alapon teljes gyaluval raktam fel. -
laci laci
addikt
Twrp telepítés megy, mert akkor belinkelem és azzal nézd meg, hátha. Nem mondom biztosra, de hátha segít. Van hozzá egy instrukció azt olvasd el többször is.. [link]
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
Fulár
senior tag
Kicsúsztam a szerkesztési időből!Bocs!
Azért nagyon hálás lennék ha azok néznének rá a Wifi Directre akik konkrétan Eu.Dev.romot használnak mint én!Hátha csak az Eu.Devet érinti a probléma!Lehet sokan nem is tudják,hogy működik vagy sem mert nem sokan szokták használni a Wifi directet!(Szerintem) -
Fulár
senior tag
válasz Strauss #5368 üzenetére
Nekem ez annyiból volt újdonság,hogy Droid 9 alatt sohasem kellett Gps-lőni Wifi directhez.Nem tudom,hogy ez az Android 10 hozadéka vagy ez eddig is így volt vagy csak én vagyok valami Vudu sámán bráner de nekem tényleg nem kellett hozzá!
De most sajnos hiába lövöm be a helymeghatározást.Ugyanúgy inaktív marad a Wifi direct menüpontja.Én jelenleg föladtam. -
Sgt. Chris
aktív tag
-
laci laci
addikt
Legújjabb aod,apk formátumban.. [link]
-
Fulár
senior tag
válasz norbika1122 #5373 üzenetére
Köszi!Nem nagyon értem a dolgot.Nincs kizárva,hogy a jó öreg"Miui együttható" mert én anno Redmi 4-en és ötön is szaladtam bele időnként érdekes dolgokba....
Ahelyett,hogy én barom használnám gyári rommal és örülnék magamnak.Csak hát sajnos szeretem ha fáj!Strauss:Megvolt!És így egyből mindjárt más!Most sem működik de legalább már nem érdekel!
-
Tibko8
senior tag
válasz lenovomen #5374 üzenetére
Messengeren beszélgetés, 1-2 óra Youtube, BBTAN játszottam 1,5 órát kb. Maradék Chrome böngészés.
Nagyjából 70%-ban WIFIN maradék mobilinternet.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
törölt tag
Megvan már ez a Mi 9T Pro egy hónapja, de nulla frissítés jött rá azóta.
Volt már Sziamiau-m régen, valami olcsó kis telefon, két hetente kb kapott frissítést. -
Obyboy
Topikgazda
-
Fulár
senior tag
válasz #04441088 #5378 üzenetére
Valószínűleg azért csökkent a frissítések gyakorisága mert időközben bejött a képbe a Miui 11 és a gyártó minden erejével erre koncentrált.
Én már kezdek relative régóta Xiaomis lenni de nem emlékszem olyan időszakra,hogy 2 hetente érkeztek volna frissítések a stabil Rom vonalon. -
Toto00
tag
Szaisztok!
Az összefoglaló nem tiszta nekem. Hálózattípus LTE/UMTS auto(PRL) vagy LTE/WCDMA legyen??? -
veterán
-
Flexy90
senior tag
Nekem eddig 5 óra SOT-nál nem tudott többet, de 2 simmel használom vidéken és ennek tudom be. Előtte Pocophone volt, ugyan ennyit tudott kb.
Lehet hogy régebbi SIM miatt többet fogyaszt?Xiaomi Fan
-
Laraxior
titán
válasz Flexy90 #5385 üzenetére
Nekem is gyenge a térerőm, nekem is kifullad olyan 4-5 órába, de mondjuk amikor én használom a telefont akkor leginkább a játék fut rajta. Gondolom ha böngésznék akkor kibírna többet.
"Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
-
hito
nagyúr
A BL nyitás is garivesztéssel jár? 1 dologért csinálnám meg: ha portolnák a dual speaker audio módot. Remélem ez a közeljövőben megtörténik Van erről infója valakinek?
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
-
szimla65
aktív tag
Sziasztok!
Most kaptam meg az engedélyt a nyitásra.Sikerült is ,most lépnék tovább.Jelenleg melyik az ajánlott twrp?Ebben kérném a segítségeteket.
Mi 9T -
torrente777
tag
Még 1 kérdés milőtt neki kezdek a root olásnak hogy az újjlenyomatolvasó és a banki dolgok működnek 100% osan?
-
hito
nagyúr
válasz torrente777 #5398 üzenetére
Nem, egyáltalán nem 100%. A banki appok vagy működni fognak utána, vagy nem. OTP-s biztos nem fog menni. Az ujjlenyomatolvasót nem bántja.
Privátban nincs szakmai kérdés, vélemény, arra a fórum való.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest