- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bojtix
tag
Pont ezért kérdeztem konkrét tapaszatlatokat a vásárlással és gariztatással kapcsolatban (alza, smartshop, mobilcorner), mert amiket olvastam lehettek simán rosszindulatú ill. direkt hirnévrontó bejegyzések (akár a konkurenciától is), itt viszont "nem arc nélküli lovagok"-tól kaptam infót.
Alzában az akkkura is él a 2 év? -
Berti1992
csendes tag
Ilyet-olyat hallani?
Hát pedig én már többször vásároltam kis és nagy értékben is a smartshop-tól, őket csak dicsérni tudom. Garis ügyintétésben gyorsak, mindig visszaírnak az online felületükön azonnal, az áraik általában egész alacsonyak.. Amikor a mi8-at megvettem, aznap át is tudtam venni úgy, hogy meg sem jött még semmi visszaigazoló email, csak rájuk írtam hogy mizu... Rendes számlát adnak cégesre is, az összes cucc eddig rendesen bontatlan, zsír új termék volt, és eddig mindig segítőkészek és jófejek voltak a kollégák ott.
Félreértés ne essék, nincs kapcsolatom oda, nem érdekem hogy jó színben tüntessem fel őket, egyszerűen csak nincs rájuk panaszom, én ezentúl is náluk fogok vásárolni,nekem nagyon bejött.
És legalább nem valami szürkéző, Kínából rendelgető himihumi webshop az egész
Új hozzászólás Aktív témák
ma A középkategóriában magától értetődően szórja az ajánlott modelleket a Xiaomi, de vajon tud-e vonzó maradni a Mi 8 úgy, hogy a valódi kompaktságát elvesztette?
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest