Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- A Sony megmutatja milyen monitor illik a PlayStation 5-höz
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- ASUS ROG Ally
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Valami baja van a tápomnak
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacerta
aktív tag
válasz
dzsoltike
üzenetére
A QC nem mindig tölt gyorsan, csak akkor, amikor az akkuban kevés a delej.
Olyankor, amikor az akku nagyobb áramot is fel tudna venni, mint ami 5V-on át tud menni a kábelen és a két csatlakozón. Merthogy a QC 5V fölötti feszültséget is tud, ami kompenzálja a feszültségeséseket.
75..80% töltöttség fölött egészen pontosan már semmi különbség nem lesz egy normál és egy QC töltő árama közt, a QC töltő is fix 5V-on fog menni.Szóval teljesen jó a QC töltő navigáláshoz is, ha fixen fel van rá dugva a teló, ugyanúgy töltve tartja, mint a sima.
Ettől függetlenül, nekem is olyan autós töltőm van, aminek van normál portja is. De ennek az az oka, hogy 3 portosat akartam, és abból olyat találtam megfelelőnek, amelyikben 1 QC 3.0 és két sima 2.4A-es port van. A nem QC portnak az lehet az előnye, hogy ha nagyon le van merülve a teló, akkor tudom kíméletesebben is tölteni normál portról, ha nem cél, hogy teljesen feltöltsem, vagy hogy gyorsan töltsem fel. Ez hosszú távon jót tesz az akkunak.A GPS vevő nekem egyébként elég sokat kajál, egy sima logger appal próbálgattam, és óránként 10%-ot kacagva megkajál kikapcsolt képernyő mellett. Lehet, hogy a dual gps kikapcsolása javítana rajta, de speciel én pont emiatt vettem ezt a telót.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Kuponkunyeráló
- A vártnál korábban érkezhet a Xiaomi 17 Ultra
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Projektor topic
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- sRGB? DCI-P3? Ez áll a színhelyesség mögött.
- További aktív témák...
- Iphone 13 Pro
- Iphone 13 pro max 256
- iPhone 16 PRO 256GB 3 hetes!! fehér titán MEDIAMARKT számla! 2028 október 24-ig Apple garancia!
- iPhone 14 PRO 128GB Vadonatúj gyári Apple 100% os akkumlátor! Gyönyörű! Fulldoboz!
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB minden színben! KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 100% Akkumulátor
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Xiaomi Smart Band 8, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3669, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest