Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi8 összefoglaló
(kódnév: dipper)
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUNited
őstag
válasz
walakyb
üzenetére

Nem, nincs közöm az AdGuardhoz, azon túl hogy nagyon szeretem és megkönnyíti az életem. Nem tettem be direkt linket sem, főleg nem követőkódosat, hogy affiliate kedvezményben részesüljek
Pusztán jót akartam nektek, hogy aki félti (mert nem mindenki félti!) a privát szféráját, annak legyen egy jó hatásfokkal (nyilván nem 100%-os, hiszen pl. a DNS szolgáltató is kémked, hacsak nem használsz valami olyat ami nem) működő, és olcsó megoldása.
Online marketingesként pont azokat a hirdetéseket tolom az arcotokba, amiket én magam letiltok. Nem csak telefonon, asztali gépen is. Nem minden ember utálja a reklámokat, ez jól látszik a konverziókon, valamint amit én csinálok, az részben a felhasználóknak is hasznos, de azért a sikítófrász kerülgetne sok embert, ha mondjuk látná hogy követi minden mozdulatát a Hotjar a szoftvert használó weboldalakon, és még sorolhatnám.
Mondhatod hogy ez álszent, hogy én odatolom a képed elé, miközben én letiltom, de pont azért csinálom úgy ahogy, hogy a vevő is jól járjon (win-win).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen monitort vegyek?
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Projektor topic
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen széket vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÚJszerű 1Hónapos Apple iPhone 17 256GB Black 1OO% ! még 11 Hó nemzetközi APPLE GaranciÁval
- iPhone 17 Pro Max Cosmic Orange 256GB BONTATLAN 3 ÉV MAGYAR GARANCIA! iCentre számlával!
- Samsung Galaxy S23 128Gb fekete, megkímélt
- iPhone 15 128GB Kék Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4563
- Iphone 13 128gb Midnight 81% + töltő + füles + tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / 98% akku
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest