Hirdetés
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi4c
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sayuar
senior tag
srácok!
Egyáltlán nem játszok, csak net+messenger+voip
Azt veszem észre, hogy fél óra netezés alatt (szobában, tehát nem napon) eléggé zavaróan felmelegszik.
A készülék "ipaky" tokban van tartva.
Még nem néztem utána, hogy ez celsiusban mennyi....(van-e erre valamilyen app, vagy a telefonban menüpont?).Nektek mennyire melegszik a telefon?
G2 miniről váltottam, az soha nem melegedett.... -
Sayuar
senior tag
üdv!
A héten vettem egy Mi4C-t.
Voip-os kérdés miatt írok ide.
Az alábbi appot használom [link]
A minőség kiváló, de engem nagyon halkan hallanak. Az igyenesen hívható teszt telefonszámmal (+883 510 001 196 512) visszahallgattam magam, és tényleg halk.
Azért írtam ide, hátha valaki járt már hasonló cipőben, és tudja a megoldást.
Persze a voip topikjába is írok, de talán ez telefon beállítás.....
KöszönömA mikrofon hangerő maximumon van. Van egy 1 illetve 2 mikrofonos zajszűrés a telefon menüjében, mind a kettővel halk....
-
Sayuar
senior tag
a másik dolog:
Mindkét SIM-ről hiányzik pénzem: a vodásról 98, a bluemobileosról 60 Ft....mind a kettő 1-1 külföldi SMS díja.
Ez vajon miért?
Valamit le kell tiltani a telefonon, vagy csak az első üzembehelyezésnél "csekkolják le" hogy hol van a készülék?
Esetleg én csináltam valamit rosszul?
Bocs, ha buta a megállapítás/kérdés. -
Sayuar
senior tag
válasz
mpierre #2976 üzenetére
mindegy...megtaláltam....
A beállításokat végignéztem, erre a "biztonság" alatt volt.Nem gondoltam volna, hogy ennyire fog tetszeni a telefon.
Ha lenne B20....de mindegy, Bp-en ez is megoldható: a vodás SIM lett a 2-ik, és beszereztem egy bluemobileos SIM-et a SLOT 1-be a 4G miatt.
-
Sayuar
senior tag
az adatforgalmat milyen menüpont alatt találom?
-
Sayuar
senior tag
el is fogyott....
-
Sayuar
senior tag
üdv mindenkinek!
Beneveztem egy ilyen telefonra...jövő héten fogom megkapni.
A kérdés: van-e a topiklakók között valakinek tapasztalata ezzel a termékkel kapcsolatosan? Érdemes-e beruházni rá?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Visszafogott méretben erőteljes okostelefon: erre vágynak nagyon sokan, a piac mégis szűkös. A Xiaomi most korrekt eszközt tudott használható méretű házba préselni.
- Politika
- One mobilszolgáltatások
- Mini-ITX
- Milyen házat vegyek?
- Macska topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest