- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neck
veterán
válasz
Viktor0610 #59 üzenetére
Ez egy 120 ezres flagship killer telefon esetében jó válasz, és el is nézem neki, ha nem 100%-os a szoftver, esetleg kicsit mókolni kell rajta.
Mi2S óta Xiaomi telefonom van, immár a sokadik, de gyári rommal soha nem volt 100% -osan tökéletes. Valami apró nyűgje-baja mindig volt, de azon az áron, amiért vettem, mindig elnéztem neki, és még így is best buynak tartottam. Max cseréltem rajta ROM-ot.
Most egy Mi9T-m van, ennek frissítésről frissítésre rosszabb az akku ideje, amikor vettem, döbbenetesen jó volt, talán ennek volt kb a legjobb a piacon, most meg alig bír végig egy napot. Ha áll a polcon, és nem nyúlok hozzá, akkor is szívja a ROM. Nyomtam már rá factory resetet is, és úgy is csinálja. És nincs rá megoldás, csak ha felraksz egy 3rd party romot.
Persze, 100-120 ezerért, flagship közeli SOC-cal, kijelzővel és kamerával elnézi neki az ember, de flagship áron, fél milláért már nem! Igenis legyen kész a launchra a szoftver, ha ennyit kérnek érte!Szerintem a Xiaomi felé vagyok elfogult (lásd a MiTu arckép), de ezt így én se tudom elfogadni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest