Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
BullZeye
veterán
válasz Karavik #2998 üzenetére
Ha ennyire szívás ez, akkor miért nem volt jó a FastBoot?
Ha nem lehet telepíteni a TWRP-t, akkor OTA nem működik, kábelezni kell és akkor még bootolgassak külön TWRP-be, állítsam gondolom a nyelvet meg minden szar, ezt vajon miért erőltetik, ha már hónapok óta FastBootolunk?
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
BullZeye
veterán
válasz Karavik #3046 üzenetére
De hogy? TWRP-t hogy oldod meg vezetés közben?
Ahhoz is kell gép, hisz nem tudod telepíteni a telefonra, nem?szerk.
Most akkor 1x bebootolok a TWRP-be és nem telepítem de a recovery-t mégis lecseréli, vagy mi? O.oszerk2.
Oh, Recovery-t lecserélte a rom TWRP-re, ez így valóban egy fokkal jobb és tényleg angol maradt. OTA frissítést meg jövőhéten teszteljük.[ Szerkesztve ]
-
Karavik
veterán
válasz Karavik #3104 üzenetére
E heti 22.7.13 frissítés elég jó lett. Cloud backup probléma is megoldva.
Teljes changelog 22.7.13:
System
Fix - Restored recovery ROMs for Mi 11i/Redmi K40 Pro/+ (haydn). Fixed TWRP is available there: [link]App vault
Fix - Incorrect date format on top of the main App vault pageCloud backup
Fix - Cloud backup was not working in some casesUpdater
Fix - ROM installation wasn't starting automatically after reboot to recoveryWe've made an important annoucement regarding our support for MediaTek-based devices. We need your help! More details: [link]
It is the last Weekly ROM for the following devices: Mi CC9 Pro/Mi Note 10/Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite Zoom, Redmi K30, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi K30 Pro/POCO F2 Pro.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Watch S3 + Xiaomi 14 12+512GB [Android 15 Global EU HyperOS 1.1.4.0.VNCEUXM]
-
paolinho
őstag
válasz Karavik #3115 üzenetére
Letöltöttem az ITT aktuális img-t, majd beléptem a TWRP-be, ahol az Install Image-nél a Select partition to Flash Image alatt kiválasztottam a Boot lehetőséget, azután elhúztam a csúszkát. Megtörtént a flash, majd amikor a system-et indítom, állandóan a TWRP-be kapcsol be a telefon.
Mit rontottam el? Miért nem tudom a rendszert indítani? -
paolinho
őstag
válasz Karavik #3127 üzenetére
Igen, sajna hülye voltam, megtanultam. Igazság szerint félreértelmeztem az írásodat, és azt hittem az új TWRP-vel kell kezdeni a telepítést. Na mindegy, mostmár ez van. Most vánszorog lefelé gyökkettővel a rom, ha letöltődik megpróbálom, aztán majd lesz, ami lesz.
Mindenesetre köszi a segítséget.[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz Karavik #3132 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom megoldani a feladatot, hátha nem kell tiszta telepítést csinálnom.
Most estem haza, és ráadásul épp ma kötötték be a Diginetet, szóval még azzal is kellett vacakolnom. Sajna egyelőre nem férek hozzá a Nas-omhoz, így először leszedem valahonnan a 22.7.6-ot, aztán megpróbálkozom az Általad leírtakkal.Esetleg nincs valakinek egy gyors szála a rom-hoz (22.7.6), mert rohadt lassú az Andoid File Host?
[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Karavik #3275 üzenetére
Köszi, így minden teljesen érthető és világos!
Egyébként nem tudom mi van ennek a telónak a szoftverével mert én a mi4i-vel kezdtem a pályafutásomat a Xiaominál és azóta összesen nem találkoztam ennyi buggal, nem hogy egyszerre.
A telefon csörgéssel kapcsolatban rájöttem hogy csak a 2. SIM-nél csinálja. -
szpali
addikt
válasz Karavik #3127 üzenetére
ezekből a 22.8.03 ROMokból létezik fastboott változat?
Ha igen, azt hogy kell telepíteni adatvesztés nélkül? (mac-em van)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Jazz
veterán
válasz Karavik #3366 üzenetére
Az a baj hogy nem szabad hogy veszítsek adatot, bármit.... Így is megoldható?
A telefon felajánlja hogy induljon újra a rendszer, és telepítődjön fel....mint egy normál gyári telepítés.
Stable verzió: xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V13.0.13.0.SKACNXM_618da7ffab_v13-12.zipA frissítést a Készülék\frissítés menüben töltöttem le. (Korábban itt nem volt lehetséges, valami félrefordított hibaüzenet miatt) de most simán lejött.
Letöltés után zöld gomb világít: "Ellenőrzés és telepítés".
[ Szerkesztve ]
free your mind
-
tlala
addikt
válasz Karavik #3680 üzenetére
Detto, ugyanez van nálam is.
Aztán a 12.21-i verzióval megjavult, majd a 23.1.3-mal ismét előjött.
Szerinted ha a 23.1.3-as zip-be kicserélem a bluetooth.img-t a 12.21-esben lévőre, akkor fel tudom tolni hiba nélkül, próbára a telóra?
(Recoveryből - hiszen most már a 23.1.3-as van fent.) -
tlala
addikt
válasz Karavik #3680 üzenetére
Feltettem az általam hekkelt 1.3-as firmware zip-et (az utolsó 12.21-i működő fw bluetooth .img-jét beletéve az eredetileg bennelévő helyett), de sajnos így sem működik az autóm kihangosítója, ugyanaz a problémám, amit te is leírtál.
Az az érzésem, hogy korábban nem jelent meg a telefon bt menüjében az autó bt kapcsolata mellett az "SBC" felirat. Lehet, hogy a kocsi nem tudja ezt a kódolást, és ez a baj?
Az a bajom, hogy a gyári kihangosító iszonyú jó minőségű, eddig boldogan használtam, de most gyakorlatilag használhatatlan a telefon az autómban. -
paolinho
őstag
válasz Karavik #3743 üzenetére
Már szedem is le. Nekem a korábbi (23.01.09) rommal az volt a bajom, hogy a Shelly Cloud appban nem ismerte fel az eszközöket a telepítés folyamatában. Ha egy másik telóról feltelepítettem, akkor utána már kezelni tudta, de ez így csak félmegoldás. Remélem javították ezt is. Egyébként, ha nem, akkor hol kell jelezni a problémát?
-
BullZeye
veterán
válasz Karavik #3750 üzenetére
Kivéve amikor bejött a mi11 ultra hiba, hogy 8x kellett neki ugrani meg újraindítani miközben csinálta stb.
szerk.:
Most pl felraktam a heti updatet, konkrétan 4 hibaüzenet volt a végén, hogy nem tudott valamit mountolni, aztán automatic update megfagyott
5 perc után hosszú powerrel kikapcsoltam...[ Szerkesztve ]
-
paolinho
őstag
válasz Karavik #3748 üzenetére
A régió Magyarországra van állítva, itt biztos, hogy valamiféle Android probléma lehet.
Ettől féltem, hogy platformot kelljen váltanom. Nem csak a visszazárásos macera, hanem az összes applikáció újratelepítgetése (megha mentésből is) sok időt vesz igénybe.
A Global EEA romok között melyik a legutolsó jelenleg? Használ valaki ilyet? Van vele esetleg valami nyűg?
Ja, és ami még fontos lenne. Tud hívást rögzíteni ez a rom?[ Szerkesztve ]
-
mgTerminator
veterán
válasz Karavik #3826 üzenetére
A widget feliratot tényleg sikerült kikapcsolni.
Csengőhangot persze bármit be lehet állítani, amikor állítom szól is minden szuper csak amikor felhívnak nem az szól.
A 13.-tól nincs frissebb még és azzal érkezett a hiba.Egyébként töltés korlátozásra nem akarnak csinálni olyan funkciókat mint a Samsung? Gyorstöltés lekapcsolása és ne töltsön 100%-ra?
-
mgTerminator
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest