Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alex.3
tag
válasz
Karavik #1313 üzenetére
Köszönöm a válaszaidat. Gyakorlatilag a nagyon gyors merülés zavar amit remélhetőleg a többi problémával együtt gyorsan orvosolnak. Amire viszont keresve sem találok választ az az hogy esetlegesen a xiaomi.eu stabilt erre a rom-ra hogyan lehet felrakni, mivel főverzió visszalépésről van szó. Kaptam egy jó cserét a készülékért és mivel nem volt még iPhone-om lehet élnék vele.
-
Pimpa
tag
válasz
Karavik #1265 üzenetére
De ez valami Google service volt, vagyis inkább a háttérfolyamatokért felel, azért fura, hogy nem frissült le azonnal.
Érdekes, hogy egy Google alkalmazás sincs fent, Youtube, Drive, Fordító, Térkép, Chrome.Ha most jól belakom a telefont és mondjuk egyszer úgy döntök, hogy váltok Android 12-re, akkor mindent legyalul a telepítés vagy megmaradnak a most feltett alkalmazások?
-
Pimpa
tag
válasz
Karavik #1211 üzenetére
Nekem pont ez volt a baj, hogy hiába tettem fel az ADB-t, mégsem ismerte fel a telefont fastboot módban. Csak a videóban látható linkről leszedett driver segített.
Szerintem neked valahonnan felkerült a szükséges driver s azért működött. Nekem sosem volt előtte Xiaomi telefonom és azért nem működött szerintem.
Így szerintem jó ötlet volt ezzel is frissíteni -
Jazz
veterán
válasz
Karavik #1006 üzenetére
Köszi. A power menü access közben meg lett.
Van 1 soros időjárás widget is igen, de abban nincs óra.(az értesítési sáv órája meg nagyon kicsi). olyan kéne mint az 5x2-es widget ami óra + időjárás. Csak 5x1-ben. Itt is az info csak 1 sorban van, a 2. sor meg csak egy üres semmi. -
BullZeye
veterán
Őszintén nem emlékszem melyik volt előbb.
Más.:
Xiaomi.dev rommal akik használják és rootolták Magiskkal. A telefon néha akad, amikor feloldom utána beakad még a scrollozás is. Főleg akkor vettem észre mikor balra húzom és ott googlenek a hírei vanak -1 lapon.Sőt 4K videó felvételnél az első pár másodperc akad és utána sem teljesen 100%.
Olyan érzésem van mintha vagy az órajel nagyon alacsonyan lenne, vagy valami használná a procit 100%-on ilyenkor a háttérben. Mivel ha asztalon van nem különösen melegszik használat nélkül, így ez is csak egy tipp.
Van ötletetek, hogy mivel lehetne kiszűrni a hiba okát? Vagy simán a ROMban van valami amit remélhetőleg javítanak?
Kamera app indítását követően 3-5 másodperc mire egyáltalán mutatja a képet, addig feketeség. (de lehet, hogy nagyok az elvárások, bár mi10-nél ilyesmi nem rémlik).
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- Külpolitika
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Disney+
- Windows 11
- Viccrovat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest