Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED TV topic
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Egér probléma
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
-
mgTerminator
veterán
válasz
Karavik #3826 üzenetére
A widget feliratot tényleg sikerült kikapcsolni.
Csengőhangot persze bármit be lehet állítani, amikor állítom szól is minden szuper csak amikor felhívnak nem az szól.
A 13.-tól nincs frissebb még és azzal érkezett a hiba.Egyébként töltés korlátozásra nem akarnak csinálni olyan funkciókat mint a Samsung? Gyorstöltés lekapcsolása és ne töltsön 100%-ra?
-
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3748 üzenetére
A régió Magyarországra van állítva, itt biztos, hogy valamiféle Android probléma lehet.
Ettől féltem, hogy platformot kelljen váltanom. Nem csak a visszazárásos macera, hanem az összes applikáció újratelepítgetése (megha mentésből is) sok időt vesz igénybe.
A Global EEA romok között melyik a legutolsó jelenleg? Használ valaki ilyet? Van vele esetleg valami nyűg?
Ja, és ami még fontos lenne. Tud hívást rögzíteni ez a rom? -
BullZeye
veterán
válasz
Karavik #3750 üzenetére
Kivéve amikor bejött a mi11 ultra hiba, hogy 8x kellett neki ugrani meg újraindítani miközben csinálta stb.
szerk.:
Most pl felraktam a heti updatet, konkrétan 4 hibaüzenet volt a végén, hogy nem tudott valamit mountolni, aztán automatic update megfagyott
5 perc után hosszú powerrel kikapcsoltam... -
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3743 üzenetére
Már szedem is le. Nekem a korábbi (23.01.09) rommal az volt a bajom, hogy a Shelly Cloud appban nem ismerte fel az eszközöket a telepítés folyamatában. Ha egy másik telóról feltelepítettem, akkor utána már kezelni tudta, de ez így csak félmegoldás. Remélem javították ezt is. Egyébként, ha nem, akkor hol kell jelezni a problémát?
-
tlala
addikt
válasz
Karavik #3680 üzenetére
Feltettem az általam hekkelt 1.3-as firmware zip-et (az utolsó 12.21-i működő fw bluetooth .img-jét beletéve az eredetileg bennelévő helyett), de sajnos így sem működik az autóm kihangosítója, ugyanaz a problémám, amit te is leírtál.
Az az érzésem, hogy korábban nem jelent meg a telefon bt menüjében az autó bt kapcsolata mellett az "SBC" felirat. Lehet, hogy a kocsi nem tudja ezt a kódolást, és ez a baj?
Az a bajom, hogy a gyári kihangosító iszonyú jó minőségű, eddig boldogan használtam, de most gyakorlatilag használhatatlan a telefon az autómban. -
tlala
addikt
válasz
Karavik #3680 üzenetére
Detto, ugyanez van nálam is.
Aztán a 12.21-i verzióval megjavult, majd a 23.1.3-mal ismét előjött.
Szerinted ha a 23.1.3-as zip-be kicserélem a bluetooth.img-t a 12.21-esben lévőre, akkor fel tudom tolni hiba nélkül, próbára a telóra?
(Recoveryből - hiszen most már a 23.1.3-as van fent.) -
Jazz
veterán
válasz
Karavik #3366 üzenetére
Az a baj hogy nem szabad hogy veszítsek adatot, bármit....
Így is megoldható?
A telefon felajánlja hogy induljon újra a rendszer, és telepítődjön fel....mint egy normál gyári telepítés.
Stable verzió: xiaomi.eu_multi_MI11Pro_MI11Ultra_V13.0.13.0.SKACNXM_618da7ffab_v13-12.zipA frissítést a Készülék\frissítés menüben töltöttem le. (Korábban itt nem volt lehetséges, valami félrefordított hibaüzenet miatt) de most simán lejött.
Letöltés után zöld gomb világít: "Ellenőrzés és telepítés".
-
mgTerminator
veterán
válasz
Karavik #3275 üzenetére
Köszi, így minden teljesen érthető és világos!
Egyébként nem tudom mi van ennek a telónak a szoftverével mert én a mi4i-vel kezdtem a pályafutásomat a Xiaominál és azóta összesen nem találkoztam ennyi buggal, nem hogy egyszerre.
A telefon csörgéssel kapcsolatban rájöttem hogy csak a 2. SIM-nél csinálja. -
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3132 üzenetére
Köszi, akkor megpróbálom megoldani a feladatot, hátha nem kell tiszta telepítést csinálnom.
Most estem haza, és ráadásul épp ma kötötték be a Diginetet, szóval még azzal is kellett vacakolnom. Sajna egyelőre nem férek hozzá a Nas-omhoz, így először leszedem valahonnan a 22.7.6-ot, aztán megpróbálkozom az Általad leírtakkal.Esetleg nincs valakinek egy gyors szála a rom-hoz (22.7.6), mert rohadt lassú az Andoid File Host?
-
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3127 üzenetére
Igen, sajna hülye voltam, megtanultam. Igazság szerint félreértelmeztem az írásodat, és azt hittem az új TWRP-vel kell kezdeni a telepítést. Na mindegy, mostmár ez van. Most vánszorog lefelé gyökkettővel a rom, ha letöltődik megpróbálom, aztán majd lesz, ami lesz.
Mindenesetre köszi a segítséget. -
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3115 üzenetére
Letöltöttem az ITT aktuális img-t, majd beléptem a TWRP-be, ahol az Install Image-nél a Select partition to Flash Image alatt kiválasztottam a Boot lehetőséget, azután elhúztam a csúszkát. Megtörtént a flash, majd amikor a system-et indítom, állandóan a TWRP-be kapcsol be a telefon.
Mit rontottam el? Miért nem tudom a rendszert indítani? -
Karavik
veterán
válasz
Karavik #3104 üzenetére
E heti 22.7.13 frissítés elég jó lett. Cloud backup probléma is megoldva.
Teljes changelog 22.7.13:
System
Fix - Restored recovery ROMs for Mi 11i/Redmi K40 Pro/+ (haydn). Fixed TWRP is available there: [link]App vault
Fix - Incorrect date format on top of the main App vault pageCloud backup
Fix - Cloud backup was not working in some casesUpdater
Fix - ROM installation wasn't starting automatically after reboot to recoveryWe've made an important annoucement regarding our support for MediaTek-based devices. We need your help! More details: [link]
It is the last Weekly ROM for the following devices: Mi CC9 Pro/Mi Note 10/Pro, Mi 10, Mi 10 Pro, Mi 10 Lite Zoom, Redmi K30, Redmi K30 5G, Redmi K30i 5G, Redmi K30 Pro/POCO F2 Pro.
-
BullZeye
veterán
válasz
Karavik #3046 üzenetére
De hogy? TWRP-t hogy oldod meg vezetés közben?
Ahhoz is kell gép, hisz nem tudod telepíteni a telefonra, nem?szerk.
Most akkor 1x bebootolok a TWRP-be és nem telepítem de a recovery-t mégis lecseréli, vagy mi? O.oszerk2.
Oh, Recovery-t lecserélte a rom TWRP-re, ez így valóban egy fokkal jobb és tényleg angol maradt. OTA frissítést meg jövőhéten teszteljük. -
BullZeye
veterán
válasz
Karavik #2998 üzenetére
Ha ennyire szívás ez, akkor miért nem volt jó a FastBoot?
Ha nem lehet telepíteni a TWRP-t, akkor OTA nem működik, kábelezni kell és akkor még bootolgassak külön TWRP-be, állítsam gondolom a nyelvet meg minden szar, ezt vajon miért erőltetik, ha már hónapok óta FastBootolunk?
-
paolinho
őstag
válasz
Karavik #3027 üzenetére
Valóban ez megoldotta a csatlakozás lehetőségét, mégegyszer köszi!
Az lenne még a kérdésem, hogy ezek szerint ezt a Fastboot-ból történő twrp-s bootolást kell majd minden alkalommal eljátszani, ha frissiteni szeretnék? De ez így miért jobb, ha minden alkalommal fastboot boot twrp.img parancsra van szükség? Ergó, amíg nincs fixen fent (flash-sel) a TWRP, addig ez egy viszonylag lassú procedúra. Szerintem lassabb, mint a korábbi fastboot telepítés. -
-
alex.3
tag
válasz
Karavik #3005 üzenetére
Köszönöm a választ, abban esetleg tudsz segíteni, hogy ha még nem volt twrp a telón akkor hogy kell felrakni, mert amikor az EU romot felraktam a telóra akkor nem volt rávaló twrp és egyenlőre csak az a kínai nyelvű valami jön be (MIUI Recovery), ha megnyomom a hangerő fel és bekapcsoló gombokat.
-
TpS
őstag
válasz
Karavik #2709 üzenetére
Én is sokszor választottam óra alapján. Végül most is meg lehet tenni, csak az órás témát kell a többi komponenssel feltúrbózni saját igényre, csak ez kevésbé kényelmes.
Nekem az tetszett igazán, ami már nagyon régen megszűnt, hogy nem a widgetek között jelent meg a rengeteg óra, mert az elég átláthatatlan volt, hanem az óra widgetnél volt egy választó gomb szerkesztés módban, és úgy lehet más témák órái között válogatni. Ez visszakerülhetne, mert nagyon király fícsör volt. -
Petyb00
aktív tag
válasz
Karavik #2623 üzenetére
Ez azt jelenti, hogy a jövő heti beta-ban már fent is lesz? Vagy már az e hetiben is fenn van?
Hol tudok regisztrálni, ha szeretnék hibát jelzni? Vagy hol tudom megnézni a jelentett bugokat?
Be akarnám jelenteni, hogy a Microsoft defender-nek hibája van az aksi kimélővel, meg hogy a céges profilt lehessen már hátrébb tenni a listában -
Petyb00
aktív tag
válasz
Karavik #2540 üzenetére
Akkor már csak pár kérdésem maradt.
Melyik xiaomi.eu verziót ajánlanád amiben a legkevesebb hiba van + nem szeretném túl gyakran frissíteni, ha már nincs OTA. Stable, vagy van olyan weekly amit jobban ajánlanál?
Ha ripityommá tört a kijelző, fastboot-al fel lehet rá tenni a global rom-ot?
Gondolok it arra, hogy biztosító, meg garanciális ügyködés előtt visszarakni...A global ROM-ot honnan lehet hivatalosan leszedni? Van arról infó, hogy mely magyar banki cuccok nem mennek rajta? (azt olvastam, hogy a google pay nem megy, de van másról infó már)
Van valami összehasonlítás, feature lista EU vs. global?
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Karavik #2536 üzenetére
köszönöm,
ez a fastbootos frissítés vagy ROM olás gyalulja a telefont és mindig mindent kezdhetek elölről, beállítani?
(már most is xiaomi.eu van rajta, gondolom akkor nyitva a bootloader, igy az azzal járó törlés nem számít, mert az nem kell.)telekomos telefonnál ha xiaomi.eu ROM vn fent az gari vesztés?
ha OTA-t szeretnék milyen lehetőségek vannak? az mennyivel jobb vagy rosszab mint a xiaomi.eu
köszönöm.
-
Petyb00
aktív tag
válasz
Karavik #2532 üzenetére
Sziasztok,
Mátol csatlakoztam a klubbhoz, és egyből volna pár kérdésem.
0. rögzitett FAQ van, csak én nem láttam?
1-Nektek is ad ki valami hangot a kamera rész ha megrázzátok a készüléket?
2-Az mitöl lehet, hogy a eu rom frissítő része, lefagy ha rányomok a letöltésre? ( 22.1.13 weeakly ragadt be) factory volt már.
3-Az eu rom az OTA frissül? ( értem alatta, hogy nem kell ujra telepiteni hanem letölti és felteszi a frissitést, nem kell nekem szorakozni a frissítéssel, gépről)
4-Telekom os készüléken milyen a gyári ROM?
Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Kipróbáltuk, felülteti-e a Xiaomit a félmilliós Ultra óriás lencseszigete a kameratrónra.
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen egeret válasszak?
- Politika
- Autós topik
- One mobilszolgáltatások
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- VoIP telefonálás
- Locsolkodás helyett hardverekre feni a fogát az ünnepi nyúl
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 14100 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest