- Házimozi haladó szinten
- OLED monitor topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
-
PROHARDVER!
Xiaomi Mi 11 5G (Venus)
Új hozzászólás Aktív témák
-
seger
addikt
válasz
ateszapa748 #898 üzenetére
3 hónapja használom. Páromnak is vettem. Melegedést nem tapasztalok. Közelségérzékelő, hááát na... Az lehetne jobb.
-
ateszapa748
aktív tag
Köszi
Több helyen olvasok elég sokféle hibáról, pl. melegedés, közelségérzékelő hiba, kijelző érintés érzékenység hiba, hangszoró hiba (nem halják vagy csak halkan a hívót), stb.
Lenne egy új kék MI11 amit meg tudnék venni (ilyen telefonom még nem volt), de kicsit tartok tőle ezeket olvasva... Van ezeknek valóság alapjuk? Nincs stereótipiám, de többen azt írják "Kínai mobilt többet soha..." -
seger
addikt
válasz
ateszapa748 #893 üzenetére
Igaz nem S21, hanem note9-ről váltottam. Note20-at akartam, de akkor pont nem volt. Viszont nem bántam meg...
-
Imike20
senior tag
válasz
ateszapa748 #893 üzenetére
Követem 🙂
-
ateszapa748
aktív tag
Xiaomi MI11 és Galaxy s21 között gondolkodom. Van aki Samsungró esetleg S21-ről jött? Tapasztalat? Van vaalmi széria hiba, bug, stb.? A kamera és üzemidő is érdekelne...
-
Roland861010
veterán
Kezd kicsit idegesíteni hogy legalább egy rohadt biztonsági frissítést nem tudnak ki adni.
Mert még mindig szeptemberi... -
kcsa
veterán
válasz
Black&White #888 üzenetére
Ahhoz képest hogy mekkora hanggal be lett jelentve, hogy elérhető már az A12
-
Black&White
Topikgazda
A mai frissítés lesz az utolsó 12.5 alapú update china (és xiaomi.eu) dev vonalon.
Szünet jön, majd MIUI 13-mal folytatják. -
-
dell
tag
Sziasztok! Segítséget kérek átköltöztetéssel kapcsolatban, MI8-ról MI11-re. Mit javasoltok ami szinte mindent átvisz a régiről az újra(hívások, sms, névjegyek, stb.? Köszi, üdv.:Tomi
-
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #883 üzenetére
Na igen!
Én sosem tartom meg a régi telefonokat. -
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #882 üzenetére
Egyelőre még semmit... 🙂
Megvárom milyen lesz a Snapi 8 Gen 1, utána döntök csak.
Addig a jó öreg Mi 9😎 -
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #881 üzenetére
Akkor lehet eladom én is ! :( Megkérdezhetem mit vettél helyette?
-
seger
addikt
válasz
Black&White #872 üzenetére
Csak kíváncsiságból kérdezem. Mennyibe mennek most használtan? Nehezen szokom az ívelt kijelzőjét, elgondolkodtam másik telón.... Xiaomi vonalon
-
válasz
Roland861010 #877 üzenetére
Amíg nincs twrp addig gépről. Nem nagy cucc, csak gyári jó minőségű kábel legyen.
Facebook is megy amúgy simán
Bár a helyedben megvárnám a MIUI 13-at ha béta a vágyad, abból is 3-4 verzió után váltanék addig a kezdeti hibák ki szoktak kerülni.
Én úgyis egyből felrakom, majd leírom mennyi vérnyomást növelt -
Roland861010
veterán
A hetit minden alkalommal gépről kell telepíteni vagy csak az elsőt?
-
válasz
Roland861010 #874 üzenetére
Sberbankom nincs, FC micsoda? Öreg vagyok sorry
többi megy.
Stabil nevében lévő 11-es alapján Android 11 -
válasz
Black&White #872 üzenetére
A12 bugok eddig nálam:
Telekom app crash indulásnál, gmail görgetés akadozik, VPN nem működik céges profil alól, Amazon app store login nem működik (app hiba). Más nincs, google pay, simple NFC fizetés megy. -
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #871 üzenetére
Esetleg várj egy picit még, hátha benéz addamka, vagy más, dev tulaj aki véleményezi az előző heti kiadást.
Én stabil ágon voltam eddig, de tegnap eladtam a telót. -
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #870 üzenetére
Igen néztem hanem powershellbol magát a bat filet kell elindítani.
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #867 üzenetére
Az első az már A12-es release, ha mindenképp heti kiadást szeretnél, akkor azt érdemes.
De ezt ugye nem TWRP-ből kell telepíteni. -
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #868 üzenetére
Persze nem kérdezném máskülönben.
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #867 üzenetére
Nyitva van a bootloader?
-
Roland861010
veterán
Lett egy kis szabadidőm így van időm próbálkozni melyik EU verziót érdemes feltenni?
Ezt xiaomi.eu_multi_MI11_21.12.1_v12-12-fastboot.zip vagy ezt xiaomi.eu_multi_MI11_21.9.1_v12-11.zip ? -
Roland861010
veterán
válasz
Roland861010 #865 üzenetére
Mármint nem csak 60 és 120Hz van benne mokolas nélkül!?
-
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #864 üzenetére
Hát nem tudom lehet öreg vagyok már.
Jobb a kamera mint az EEA verzióban vagy éppen az akkumulátor többet bír akár 2-3 órával?
Mert ha igen meg érri.Vagy éppen nem van 60-120Hz van benne?
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #863 üzenetére
Pedig most volt linkelve, hogy alapból mennyi plusz van benne, illetve egy MIUI ciklus végén már bőszen rakják bele a következő főverzió újdonságait is, megjelenés előtt.
-
Zsolty20
senior tag
válasz
Black&White #860 üzenetére
S van ami nem fog rendesen működni? Gondolok itt bankolásra, megfelelő védelem mint pl: készülékkereső, Google Pay
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Zsolty20 #858 üzenetére
Nagyjából minden sejtésed igaz.
Több és ráadásul csak az eu ROM-okban elérhető opció, lehetőség van, ami pl. itt az Our ROMs features (Whats not in Global) résznél van taglalva.
Ahogy addamka is írta, van a hetente frissülő ág, illetve a stabil, ami szintén jóval többször frissül, mint a Global, vagy a felénk használatos EEA.
Önmagában a BL nyitás nem jár garanciavesztéssel, lásd pl. itt.
Ha pedig visszaállítod eredeti állapotba, zárt Bootloader-rel, akkor főleg nincs mitől tartani.
Szerintem megéri váltani. -
válasz
Zsolty20 #858 üzenetére
Én továbbra sem tudom elviselni a google tárcsázó meg SMS dolgait, emiatt még nem volt gyári xiaomi ROM egyiken sem
emellé jön a frissítés mánia, rakosgatom fel hetente, olyan mint a kapudrog évek óta.
Azt nem tudom jobb-e, páromnak Mi11i van gyári ROM-mal, kb. egyforma gyorsnak érződnek.
Gari itt nem téma, kínai modell lévén sosem volt rajta -
Zsolty20
senior tag
Sziasztok. Akinek esetleg xiaomi.eu rom van a készülékén, az milyen okból váltott? Megérte? Jobb a rendszer? Frissül ahogy illik?
Nyílt BL-el asszem garancia pápá, viszont ha vissza van rakva az alaprendszer és visszazárjuk a BL-t akkor elvileg a gari is visszatér, nem?
Köszi -
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #852 üzenetére
Nem kell, csak kövesd az itt leírtakat és kész.
-
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #851 üzenetére
Gondolom ehhez rot kellene hogy át tudjam írni!
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #849 üzenetére
Hogy valós e, azt nem tudom.
Én Setedit segítségével használom 90Hz-en, soha nem láttam, hogy gyárilag ez támogatott lenne.
Ki tudod íratni a valós képfrissítést a fejlesztői beállításokban.
Készülékem/Összes jellemző/MIUI verzióra böksz párszor.
Majd az így megjelenő Fejlesztői beállításokban (További beállításokban találod) bekapcsolod a Frissítési gyakoriság opciót. -
Roland861010
veterán
Ha valaki nem ismerné.
És vágyik az új verziókra a rendszer alkalmazásokból. -
Roland861010
veterán
válasz
Black&White #848 üzenetére
Ma neki akartam menni az EU verziónak de el dobta az összekapcsolást ... Így most újra várnom kell 168 órát.
De nem tudom mennyire éri meg.
Nem érzem hátrányát ennek az EEA verziónak.Nézted a videót amit linkeltem szerinted valós az a 90Hz?
-
Black&White
Topikgazda
válasz
Roland861010 #847 üzenetére
Már elég régóta tesztelik a Mi Pilot csoportban, szóval ha tippelnem kéne, meg.
-
Roland861010
veterán
Szerintetek idén megkapjuk még a Global stabil Android 12-öt?
-
Imike20
senior tag
Sziasztok. Szeretném azokhoz feltenni a kérdést akik már egy ideje használják a készüléket. Szeretnék Váltani Sony Xperia 1-ről. Leginkább a Xiaomi Mi 11-et szemeltem ki. Nézelődtem pár helyen mennyibe kerül. Mennyire mondható már kifutó modellnek ? Előre is Köszönöm.
-
seger
addikt
válasz
Roland861010 #843 üzenetére
-
Black&White
Topikgazda
válasz
hunhool1979 #841 üzenetére
Igen.
-
hunhool1979
tag
válasz
Black&White #836 üzenetére
Roothoz BL nyitás kell, ami teljes pucolással jár, nem?
-
seger
addikt
válasz
Roland861010 #839 üzenetére
Azon nám túl vagyok
-
seger
addikt
válasz
hunhool1979 #833 üzenetére
Bt kapcsolattal nincs gondom. De azóta az órára minden értesítés 2szer jön meg. Jön mail, ránézek az órára mutatja a jelzést. Ha újra megnézem, 2 emailt mutat ugyan azt.
-
ShadowLac
addikt
Sziasztok. A telefon hangszója milyen ennek a telónak?
Kimondottan a telefonálaskor használt hangszóró hangminősége érdekelne.
(Volt 1 Mi 11em aminek nagyon tompa volt!!??
Kijelző problémával beadtam gariba hibának beirtuk még a hangszórót is. Sajna nem csinálják meg nincs alkatrész. Így aztán nem tudom meg hogy a hangszóró ilyen tompa vagy csak ezen volt hibás?) -
Black&White
Topikgazda
válasz
hunhool1979 #834 üzenetére
Fotók, névjegyek, appok mentése/visszaállítása nem nagy történet, ezekre alapból van lehetőséged.
Ha több kell, pl. az alkalmazások adatai, engedélyei akkor már root+swift backup, ami szükséges és ajánlott. -
Roland861010
veterán
válasz
hunhool1979 #833 üzenetére
Nekem hozzá van kötve egy TRex egy Xbox Controller az autó gyári kihangosítója és mindegyikkel automatikusan csatlakozik ha a közelébe van.
Ugyan úgy 12.5.7
-
hunhool1979
tag
Nekem is ez van fenn. Email gondom nincs, bár nem használok se outlook-ot, se Gmail-t. Ellenben a Bluetooth teljesen használhatatlan lett bizonyos értelemben.
Nem ismeri föl és nem csatlakozik automatikusan az összes eddig párosított és használt eszközömhöz.
Tiszta agyrém. -
seger
addikt
válasz
hunhool1979 #831 üzenetére
-
seger
addikt
Frissítés óta, outlook levelezés értesítése nem tűnik el. Jön mail, kijelzi. Ha ikonról lépek be és elolvasom a levelet, majd kilépek, az outlook jelzés kint marad az óra mellett azzal az email értesítéssel, amit már elolvastam.
-
seger
addikt
válasz
Black&White #827 üzenetére
Átállás menete? Érdemes? Az én készülékem telekomnál vásárolt
-
kcsa
veterán
Kicsit frissítés-mániás vagyok (vállalom), de ez a 12.5.7 is vicc, megint hetek-hónapok óta semmi, lassan negyedik hónapos security patch level. Hírek között olvasni, hogy már Android 12 is kijött (nyomát sem látni EU-romon) és mindjárt jön miui13 (gondolom még legalább fél év). Ahogy kezdtem: ez az én betegségem is, de több Xiaomit nem veszek amíg ezt nem fésülik ki...
-
seger
addikt
válasz
Black&White #822 üzenetére
Sikerült. De vajon miért nem ajánlotta fel?
-
seger
addikt
válasz
Black&White #822 üzenetére
Köszönöm, csinálom
-
Black&White
Topikgazda
Letöltöd a Recovery verziót, mindegy hova.
Elnavigálsz a Beállítások/A telefonról/MIUI-verzió menüpontig.
Itt a 12-es logóra rátapicskolsz párszor, amíg kiírja, hogy további frissítési funkciók állnak rendelkezésre.
Jobb felül 3 pötty, frissítőcsomag kiválasztása és betallózod az előzőleg letöltött recovery romot.
Adatvesztéssel ez a frissítési mód sem jár, nyugodt lehetsz. -
seger
addikt
válasz
Black&White #820 üzenetére
Ha letöltöttem, hova másoljam?
Ha a full-t telepítem, törli az adatokat?
Vagy elég az incremental? -
Black&White
Topikgazda
Ez EEA, nem sima Global.
A 12.5.5.7 frissítést innen tudod letölteni: Recovery ROM (Full) -
seger
addikt
Miui global stabil 12.5.5.0. bizt szint 21.08.01.
Frissítés nem jön. Másnak is ez van? -
Wa2x_
veterán
Valaki mondja már meg, hogy messengerben a fotó hangot ki lehet-e kapcsolni, amikor képet készítek, botrány. Köszi, ha valaki tud segíteni!
-
GuruZone
őstag
válasz
Roland861010 #810 üzenetére
-
Roland861010
veterán
Nagy a csend :D
-
I
tag
válasz
Black&White #807 üzenetére
Nem a hangerővel van a gondom -
I
tag
válasz
Black&White #804 üzenetére
DND mód sem segített
[#805 batabe] De, az aktív, és ott is szól.
Viszont a gondom az hogy amikor megszólal a navigációs hang, a zene (TuneIn) amit bluetooth kapcsolattal a kocsi rádióján át hallgatok, mindig elnémul.
Erre keresnék megoldást (ha létezik) hogy ne némuljon el olyankor -
Black&White
Topikgazda
Nyom nélkül leszedhető.
Amit még tudni érdemes róla, hogy felrakás előtt vízszintes síkba kell helyezni a telót (a kamerasziget miatt) mondjuk két fogpiszkálóval, illetve törekedni kell, hogy pontosan középre helyezd fel az üveget.
Ellenkező esetben az egyik oldalon el fog állni az íves részen és emiatt lassan el is fog válni a kijelzőtől.
Plusz opcióként cellux csíkokkal leragaszthatod a gombsort, illetve a nyílásokat is.
Nem mondom, lehet hibázni a felrakásnál, de ha odafigyelsz az előzőekben elmondottakra, egy sokkal jobb védelmet kapsz végeredményként. -
I
tag
válasz
Roland861010 #794 üzenetére
A Waze-ra visszatérve, most munkából hazafele kipróbáltam hogy kivettem a pipát a "előtérben marad" opciónál. Sajnos nem vált be, bluetooth-on ugyanúgy elhalkult a zene, amikor a telefon hangszóróján megszólalt a navigáció. Annyival rosszabb is lett hogy alkalmazás váltás után elvesztette a GPS jelet, csak a Waze újraindítása után működött ismét normálisan.
Viszont most találtam a beállítások menüben a hangasszisztensnél egy olyan opciót hogy "több hangforrás - ne módosítsa a média hangerejét bejövő értesítések vagy más forrásból származó hang lejátszása közben" Ezt bekapcsoltam, holnap kiderül van e valami hatása.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen routert?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Házimozi haladó szinten
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topik
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Suzuki topik
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Western Digital SN850X NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- LG 32GP850-B - 32" NANO IPS / 2560x1440 / 180Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest