Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Melyik tápegységet vegyem?
- IFA 2024: Erős, bár drága NAS-ok a Ugreentől
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gaming notebook topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz
trebrona #32321 üzenetére
Igen tavalyi felső kategóriában édes kevés (P20, S9 stb.), még a Mi8 is le van maradva ilyen téren és F1-ben még butább a kamera. Arról nem is beszélve hogy második kamera csak dísznek van, többinél meg van azért funkciója is. Jó nyilván nem ezekkel kell versenyeznie, ezért írtam hogy SoC-on(RAM,ROM) kívül minden középkategória. Mondjuk tesztben is írják, fiatalokat célozzák meg a jó hardverrel (játék) ehhez nagy akkuval, a többi része pedig mondjuk hogy megfelelő még ehhez a felső kategóriás hardverhez, hátlap meg plasztik, mert kit érdekel, nem ez a lényeg. Csak ezt felesleges volt külön néven elindítani szerintem persze.
Mi szériában is vannak gyengébbek meg jobbak is nyilván, de ezt a Mi Playt még mindig nem tudom hova tenni, valaki ezt még leírhatná.(#32322) Milestone2:
Oké bocs, csak nem értem, bár Xiaomit mindig is nehéz volt megérteni. Mondjuk a Redmit gondolom az eladások miatt akarják külön néven futtatni, hiszen tavalyi év legsikeresebb telefonjai közé tartoztak, ebben van ráció, mivel úgy is mindenki így ismeri és használja is őket (Redmi Note 5 stb). Ebből a szempontból még egyszerűsödik a név, nem kell a Xiaomit is használni.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Igazi csemege került a szerkesztőségbe. A kínai Xiaomi csúcstelefonja, a MI-3 nem mindennapi teljesítményt nyújt és persze mi leginkább csak álmodozhatunk róla.
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest