- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Két új Ryzen közül választhatnak a kézikonzolok
- Apple asztali gépek
- Projektor topic
-
PROHARDVER!
Xiaomi MI-3 téma összefoglaló
ANDROID 6.0 MARSHMALLOW FRISSÍTÉS
Olvasd el, mielőtt nekikezdenél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drenadar
veterán
válasz
bozarjoska #2893 üzenetére
csinálják meg normálisan... ha azt látom hogy kb fél perc alatt eljut 10-essével 98%ig akkor ott ne kelljen már egy tetves wipe-ra várni fél órát bassza meg! most is vártam 10 percet nem csinált semmit... (ez egy másik telefonon kb 5 másodperc a chache wipe... itt meg 10 perc? és bugos is? nah nemár... )
Jah szerencsére most megy, és többet nem hagyom hogy frissítsen csak úgy magától ha egyszer jó...
Vajon mit rontottam el a 4.8.8-as telepítéssel hogy utána összeomlott minden + nem csatlakozott a GSMre?
ööö lehet hogy a hivatalos honlapról nem a wcdma-s jött le?
a google backup kérdésem még mindig él:
bejelentkeztem a google accountommal miért nem tölti le a jelszót a wifihez? vagy előtte kell valamit csinálni? mekka felé fordulni vagy elmondani pár miatyánkot? miért nem tudtak ide valami manuális gombot tenni miért csak egy csúszka van hogy google backup engedélyezve?(#2890) Tomi_Ohl:
Nem megy... videót most nem tudok róla csinálni. pl ha egy ikont át akarsz tenni kicsivel arrébb... hosszan rányomsz, rezeg egyet a telefon asszem és utána a kis ujjacskád alatt huzogathatod bárhova... nah nálam most rányomok, és egyből úgy érzékeli hogy el is engedtem...
de mondhatnám a "gépelést" is... egy ékezetes betű amihez hosszan kellene nyomni, esélytelen...
vagy a swipe... az sem megy... egy nagy szar ez...
(bizti nem HW hiba mert az összeomlós crashelős 4.8.8 alatt ment)
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Premier előzetesen az FBC: Firebreak
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G6: i7-8G I 16GB I 256-512 SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest