Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Drenadar

veterán

válasz bozarjoska #2893 üzenetére

csinálják meg normálisan... ha azt látom hogy kb fél perc alatt eljut 10-essével 98%ig akkor ott ne kelljen már egy tetves wipe-ra várni fél órát bassza meg! most is vártam 10 percet nem csinált semmit... (ez egy másik telefonon kb 5 másodperc a chache wipe... itt meg 10 perc? és bugos is? nah nemár... )

Jah szerencsére most megy, és többet nem hagyom hogy frissítsen csak úgy magától ha egyszer jó...

Vajon mit rontottam el a 4.8.8-as telepítéssel hogy utána összeomlott minden + nem csatlakozott a GSMre?

ööö lehet hogy a hivatalos honlapról nem a wcdma-s jött le?

a google backup kérdésem még mindig él:
    bejelentkeztem a google accountommal miért nem tölti le a jelszót a wifihez? vagy előtte kell valamit csinálni? mekka felé fordulni vagy elmondani pár miatyánkot? miért nem tudtak ide valami manuális gombot tenni miért csak egy csúszka van hogy google backup engedélyezve?

(#2890) Tomi_Ohl:
    Nem megy... videót most nem tudok róla csinálni. pl ha egy ikont át akarsz tenni kicsivel arrébb... hosszan rányomsz, rezeg egyet a telefon asszem és utána a kis ujjacskád alatt huzogathatod bárhova... nah nálam most rányomok, és egyből úgy érzékeli hogy el is engedtem...
    de mondhatnám a "gépelést" is... egy ékezetes betű amihez hosszan kellene nyomni, esélytelen...
    vagy a swipe... az sem megy... egy nagy szar ez...
    (bizti nem HW hiba mert az összeomlós crashelős 4.8.8 alatt ment :D)

Új hozzászólás Aktív témák