Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
-
PROHARDVER!
Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi Mi2, napjaink egyik legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Ha kérdésed van a készülékkel vagy a használatával kapcsolatban, kérlek előbb olvasd el ezt az összefoglalót.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Karavik
veterán
válasz
Attipapa #15768 üzenetére
Szerintem ez nagyon durván téves következtetés, pedig ez csak szimplán fizika...rakd ki a telód kikapcsolt állapotban a szélvédő mögé nyáron a tűző napon a kánikulában, és garantálom így is föl fog melegedni a teló 3 óra alatt kb 50 fokra, ebben semmi fura nincs, ez törvényszerű (az lenne a fura ha nem így lenne). Nem beszélve arról, ha közben a CPU-t is pörgeti egy app ezerrel és ez miatt belülről is fűt. Mi ebben a rendkívüli, hogy ilyen körülmények mellett túlmelegszik a teló, főleg ha közben még megy a töltés is?!
Én elég keményen tolom a játékokat durva CPU "éhes" játékokkal mint NFS Most Wanted, Real Drift Racing...stb. max fényerőn, hogy jobban lássam a gammát, de csak annyira melegszik ami normális. Semmi gond vele.
Egyébként bármelyik másik teló topikot olvasgatva most, mindenhol felmerült ez témaként, ahol logikusan következtetve azt javasolják, hogy nyáron olyan tartót kell beszerezni, ami a szellőző nyílásra helyezhető és így a klíma levegő tudja hűteni a telót navigálás közben.
-
<Adamsky>
nagyúr
válasz
" ... 100 dolcsi egy kijelző+ szállítás és áfa. Nem érdemes cserélni!!! 266 dolllár a MI4 okta 615 procival."
Nos, hogy mi éri meg, az relatív. Én biztos megpróbálnám menteni a készüléket, vagy vennék egy ugyanilyet. Az említett M4i nekem a kevés tárhely miatt kizárva. A mérete miatt se lenne természetes a mosolyom, ill. kérdéses, hogy meg tudnám-e szokni. Ha minden kötél szakadna - nagy duzzogva - lehet én is Z3c-re váltanék, ahogy tették itt sokan.
Egyébként tényleg ennyi lenne? (Jó) Páran cseréltek itt kijelzőt, én felvenném velük a kapcsolatot. Pl. Karavik mintha még lenne egy "potya" kijelzője.Mindenkinek: iGO vs. Miui / Ivan's ROM
Abba nem mennék bele, hogy (jobban) melegszik-e a Miui 6-os, mint kellene, mert nincs ilyen tapasztalatom. Viszont azért egy-két "tapasztalati tényt" azért én is megosztanék a témába.
1) az iGO-k sajnos tényleg nagyon sz@rul vannak optimalizálva (a SzülinApp egy picit jobb, de messze nem tökéletes)
2) a mai telefonok, ha csúcsra vannak járatva, melegszenek (valamelyik jobban, valamelyik kevésbé, valamelyik ezt bírja, valamelyik nem)
3) az autóban - főleg a szélvédő mögött - ku**a meleg tud lenni, még úgy is, hogy az ember járatja a klímátAz 1-3. pontok engem arra sarkaltak, hogy olyan helyet, ill. autós tartót keressek, amit - ha kell - meg tudok fúvatni a klímával. Eddig soha semmi gondom nem volt.
Ja, még egy dolog! Attipapa, nehogy azt hidd, hogy a 615 SoC-al, ill. a M4i-vel nincsenek gondok (ld. még a fórum a cikk alatt). Sajnos ez a legutóbbi Qualcomm széria elég gyengécske lett.
-
morfondőr
addikt
-
vicces1
aktív tag
válasz
Ezt tanusíthatom én is, égetett a kijelző az IGO közben, nekem csak kb. 40-50 percig futott, de tőbbször kézbe véve rémisztően forró volt. Szerencsére nem lett baja, nincs folt stb. de óvatosan kell használni. Más gps alapú programoknál viszont alig vagy semmit nem melegedett, szóval erről nem biztos, hogy csak a ROM tehet, bár az is igaz én nem próbáltam másik alapon.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Ár-érték arányban verhetetlen a Xiaomi újdonsága, napjaink legerősebb hardvere mellett a MIUI is jobb, mint valaha. Kár, hogy Magyarországon hivatalosan nem lehet beszerezni.
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- 12 Részletre BANKMENTES KAMATMENTES ASUS Vivobook 15 X1504ZA-BQ856W laptop további tulajdonsága
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2680v4 (28c/ 56t, 2.4/3.3GHz), 128GB RAM, 10G, áfás szla
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest