- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Apple MacBook
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- 3D nyomtatás
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Autós kamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
BSOD
senior tag
válasz
vadkörte #1627 üzenetére
Nyilván lehet hozzáadni.
Más kérdés, hogy mennyire marad "kezelhető". Én elvagyok 4-max5 lapon widgetestül programostul, 8-10 magasságában már gondjaim lennének, hogy mi hol van.
Most 'szkájpoltam jó fél órát videóval. Jócskán átmelegedett, de nem forrósodott fel. Az akkut is vagy 20-25%-kal megcsapolta. (Csak tapasztalatként írom, nem lepődtem meg különösebben rajta.)
Nem kockásodott/szakadt, jó minőségű volt a kép/hang mindkét oldalon. Jellemzően 200 K feletti átvitelt mutatott (a wifi miatt írom, 1043nd router, opnewrt), ez ha jól számolom min.350Mb. -
-
vegyszer
addikt
válasz
vadkörte #1564 üzenetére
Én vagyok az a fórumtárs.
Én a Timely ébresztőt használom. Mert csak.
És bizony ő többször nem ébresztett. A gyári igen. A WSM tools egyik modulja pont az ébresztőt teszi rendbe. A neve stílszerűen Alarm Time Fix. Azt engedélyezve, és a Timely mellé a gyári órát is az engedélyezett listához adva tökéletesen működik. (egy reboot után) -
-
nemlehet
őstag
válasz
vadkörte #1210 üzenetére
Nagyon odateszi magát a Xiaomi, nekem az audio enchance is nagyon bejön. A fülhallgató választás tényleg hasznos és jól működik és nagy piros pont hogy van EQ. Az előző telómon is volt Dolby, ez van legalább olyan jó. Mondjuk a fülesem nem annyira minőségi meg nem vagyok audiofil, de mint átlagfelhasználó ezért az árért szép teljesítmény.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest