Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
esox
senior tag
válasz
-HajTömeg- #6345 üzenetére
Kamerával nincs baj, csak a videokamera szoftverrel. Fényképezés elég gyors, éles, színhű képet produkál. Gyári videokam app felejtős, viszont pl Cinema FV 5 zseniális videót produkál mind képileg, mind hangügyileg.
GPS kb olyan, ahogy írod. Nálam romonként változó volt a gyorsasága, mármint mire jelet talált, de utána szerintem teljesen megbízható. 3betűssel és Wazeval használom napi szinten. -
vegyszer
addikt
válasz
Ezt azért szerintem kicsit kontrasztos kijelenteni. Mindkét sim net képes, sőt több rom vonalon mindkét sim lehet 3G képes is. Persze kizáró vagy kapcsolattal. Én használtam úgy, hogy a második volt a h+ net. Csak a legtöbb widget sajnos alapból az egyes slot netet kapcsolgatja. De egyszerre úgysem kell mindkét sim adat forgalma
-
s4tch
veterán
válasz
"Gyenge pontja a videokamera és a gps."
Lehet, hogy többféle revízió volt ezekből is. Nálunk is van egy Hongmi, ebben a GPS üzemszerűen működik. Épületen belül is talál jelet, nagyon stabil (csak alagutakban szokta eldobni a jelet, ami teljesen normális), és autós navigációra bőven elég pontos.
-
kisza25
félisten
válasz
köszönöm a kimerítő gyors választ
Új hozzászólás Aktív témák
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Androidos fejegységek
- Házimozi belépő szinten
- Synology NAS
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Milyen notebookot vegyek?
- Autós topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 1000GB 15.6 új akksi 1év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest