Új hozzászólás Aktív témák
-
mclane_
aktív tag
válasz
herdsman12
üzenetére
Valós probléma. Ha lesz rá lehetőségem levideozóm, aztán nem lesz több kérdés. Lehet itt a fórumon én vagyok az egyedüli(rákerestem, nem csak nálam van):
Úgy emlékeztem, hogy én is beírtam, de aztán nem találtam...Összes 4 ilyen jellegű észrevétel van itt.
Tegnap és ma pl nem csinálta. -
kriszpontaz
veterán
válasz
herdsman12
üzenetére
Hirtelen linkeltem, de nem tudok neked más linket dobni, mert BETA csoport beszélgetést nem tudok linkelni. Még nincs újabb infó. Ha titkos oldalt látsz, akkor nincs olvasási jog hozzá. Valószínű BETA csoport bejegyzés.Ez az en.miui.com oldal volt és a fórum rész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Gaming notebook topik
- BestBuy ruhás topik
- Fűnyíró topik
- Nintendo Switch 2
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 17 256GB kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- (Használt/Used) Huawei Mate 20 Pro - 128 GB - Midnight Blue (Unlocked/Kártyafüggetlen)
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2a - Ryzen 5650U I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Minis Forum Mini PC MS-A2 Ryzen 9955HX 16GB 1000GB 1 év garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest