Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy fest, a telefon töltés szabályozó elektronikája ment tropára. Haveromnak 1S van, áthozta, azzal tudta tölteni az akksit 48-ról 68%-ra. Tovább nem vártunk, áttettük az enyémbe és meg se mozdult a töltöttségi szint, pedig a led is világított és az animáció is ment. 20-30 percig vártunk, de semmi. Csináltam factory resetet is, de nem segített.

Volt nála 1,3A-es töltő is, azzal is ugyan ez a szitu. (1S 700 mA-es töltővel töltötte, ezt csak a végén próbáltuk)Most lesz vicces a garanciáztatás, mert kint lett boltban véve a telefon. Írok majd az online supportra hétvégén.
-
A Lumiáét nem néztem, ami nekem van ZTE-s, az outputnál ezt írja: 5.0V = 700 mA (aztán lehet nem ez a lényeges infó, lövésem nincs ezekről sajnos
)Eddig szépen töltötte a telefont. Most az volt az ijesztő, hogy egy kábelen sem tudott eleget felvenni, sem falból, sem usb-ből.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Memóriakártya topic
- Xbox Series X|S
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Renault, Dacia topik
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Okos Otthon / Smart Home
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO Kozmosznarancs 256-512GGB Független 1év Apple Gar. Azonnal átvehető.Deák
- Xiaomi Redmi 14C 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max - 128 GB - Space Black - 85%
- Foligain Minoxidil 2 db flakon (2 havi adag)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V15-IIL: i5-10GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3881
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)