Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sNORh
addikt
Kicsit sincs telezsúfolva..
Amúgy nemrossz..[ Szerkesztve ]
Az önbizalom egyszerűen az a nyugodt, magabiztos állapot,ami pofára esés előtt eltölti az embert. "bár a két legismertebb tesztprogram, a Prime95, meg a world of warcraft hiba nélkül lefut" xD by Soni84
-
KMT
addikt
A ram-ok biztos örülnek a prociból felfele szálló hőnek.
-
senior tag
Kíváncsi lennék, hogy ez a 8200/8300 mit bír. A mostani MSI lapomon is van egy integrál gyönyör, asszem GFX6200... botrányszar...
Pixel 7 + Xiaomi Mi Pad 5 + ASUS ROG STRIX GL502VS
-
shtml
őstag
Kár a Firewire-ért.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
Atocha
senior tag
Én nem ismerek egy ismerösömet sem, aki használná az általad annyira hiányolt Firewire csatlakozot! USB-s kamerák, USB-s telefonok, USB-s fényképezőgépek... stb. stb. De kinek mi... Nekem nem hiányzik.
Nem vagyunk mások, mint egy szemvillanásig emberi alakot öltő csillagpor!
-
edipqe
senior tag
akkor ha jól értem ezekbe ha vga-t rakok de nem használom éppen ki, akkor a vga- lekapcsol igaz?
I aint fightin! I would not give a f. if I would see a russian tank drivin flat bush on avenue. I aint shootin nobody, so call me a fagget! When the wars over Im gona be the fagget with two legs!
-
waterman_
aktív tag
azoknak hiányzik a firewire, ahol esetleg van a háztartásban valami DV kamera.. nekem speciel jó lenne.
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
shtml
őstag
Neked nem hiányzik, most már ezzel is okosabb lettem. Köszönet a tájékoztatásért és a tartalmas hozzászólásért.
Aki használ miniDV videokamerát, mint pl. én, annak jól jön az "általam annyira hiányolt" Firewire csatlakozó, mert azon keresztül lehet e kamerákból a videót átjátszani a PC-re, majd szerkesztés után visszaírni a szalagra.
Persze aki telefonon készült videókra izgul, annak nincs ilyen vackokra szüksége.
A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
-
waterman_
aktív tag
tudom, én 2ezer pénzért vettem is.
de egy cipősdoboz méretű házban a tv mellett nincs annyi bővítőhely ezért aztán egy ASUS M2A-VM HDMI -t vettem anno, van rajta ugyanígy minden földi jó, digitális kimenet, firewire, bővítőkártyán még komponens kimenet is mondjuk sajna fűt a déli hídja rendesen..[ Szerkesztve ]
..egy sikátorba talátak rám, egy régi frigóba próbátam viszatérni a főd légkörébe..
-
szab.tam
nagyúr
szépen benne van minden, ami egy jó kis htpc alapjához kéne, de hiányzik az optikai hangkimenet. kár.
a galvanikus, (fémes), összekötés miatti esteleges földhurkos búgás kiküszöbölésére nem jön rosszul.
nekem mázlim volt, mert valami nem jó a gigabyte GA-73PVM-S2H lapom optikai kimenetén, de az analóg nem búg, így nem reklamálok.de a lényeg, egy ilyen lapon már elkél az optikai kimenet.
[ Szerkesztve ]
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Enton
addikt
Tetszetős kis lap!De az árcédulát jobban várjuk hogy megérné-e?
"just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
shtml
őstag
Köszönöm az infót. Azért vsz. olcsóbb alaplapra integrálni, mint külön kártyára tenni.
@(#17) szab.tam
Múlt héten vettem én is GA-73PVM-S2H lapot. Jó, hogy írod ezt a gondot, mindjárt én is letesztelem az optikai kimenetet. Amúgy nagyon jó kis lap, htpc-nek tökéletes. Sőt talán még többre is kiváló, kár, hogy csak SC a memóriakezelés.A szakember olyan barbár, akinek tudatlansága nem terjed ki mindenre. (Stanislaw Lem: Az Úr hangja)
-
szab.tam
nagyúr
hang controll panel - audio i/o - digitális - ott engedélyezni kell. lehet, hgoy valamit elszúrtam, de nem volt az optikain front, center, sub. csak a hátsók mentek.
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
PaT_@
csendes tag
Ez a lap engem is felcsigázott...
-
v.tom
őstag
kijöhetne egy XFX lap 790FX chippel. Az engem is érdekelne...
-
Ste
addikt
nagyon csilivili
firewire-t hiányolom, de a lapnak egész jó az elrendezése, bár még mindig csinálhatnának olyan lapot, ahol a pci-e x16 mellett van a rövid pci-e x1 és így nem veszít az ember egy pci-t azzal ha dupla slotos vga hűtőt használ -
PaT_@
csendes tag
Árat és elérhetőséget ugye még senki nem tud...?
-
shtml
őstag
Én csak sztereó zenével próbáltam ki az előbb (átjátszás a minidisk felvevőm optikai bemenetére), az ment hibátlanul. Nincs olyan eszközöm, amivel ellenőrizhetném a többi csatornát az optikain.
-
Fuck3r
aktív tag
engem érdekelne, tudna valaki árat mondani?
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
Fuck3r
aktív tag
aha, én is nézegetem de semmi
Tetszik a lap nagyon, faintos!!!1. micro ATX éééés végre nem csak 2 memória foglalat egymás mellett, nem szendvicsben lesznek ramok
2. hűtés is jónak néz ki és úgy tűnik kellő távolságban van CPU-tól, talán még rá is fér Ninjám
3. tuning... hm... fincsi, 5000+ black-el nekem tökéletes választás, nyamnyam
4. amd-s lap nvidia integrált vga-val, volt már ilyen?? nem nagyon láttam...
5. ráadásul HDMI, számomra már alap követelmény, meg a HD feldolgozó egység... fiiiinom!!Nagyon várom
[ Szerkesztve ]
"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
PaT_@
csendes tag
Továbbra sincs sehol semmi...?
-
nándika
aktív tag
Aki szeretne ilyen lapot most megveheti
A bárányok hallgatnak!
-
viktor-bp
csendes tag
Sziasztok!
Talált már valaki tesztet, esetleg részletesebb leírást erről az alaplapról?
Csak mert az matx lapok amiket eddig nézegettem mindig tele voltak kompromisszumokkal (és nemcsak a firewire és az extra pci slotok terén)
Esetleg bárkinek személyes tapasztalata? -
viktor-bp
csendes tag
A Birdben már kapható: 17900huf
-
Fuck3r
aktív tag
hali
Akinek ilyen alaplapja van legyen szíves üzenjen nekem, lenne 1-2 kérdésem a lappal kapcsolatban, köszönöm"A Semmi önmagát megölte, a teremtés a sebhelye, az ember a hulló vére, a világ a sírja, amelyben rohad. "
-
gohanangry
csendes tag
Hali.
Az alábbi konfiggal rendelkezek.
Alaplap: xfx nforce 790i ultra 3-way sli
Cpu: Intel core 2 quad Q9450 gyári hűtő
Ram: 2x4GB kingmax 1600 mhz
Vga: Gainward Geforce Gtx 560 ti
Táp: Chieftec 550W
Bios: Phoenix Award
Op rendszer: Windows ultimate 64 bitÉs volna egy olyan problémám hogy miért van az hogy nálam az intel Core 2 quad q9450 3.3mhz-en elég magas 1.318V-on stabil, 3.4-en meg már 1.35V kell neki ráadásul 70 fok fölé melegedik egy alpenföhn brocken hűtővel Neten meg sokaknak 3.4-en megy 1.25V-al stabilan.
Minden másnak a voltját hagytam gyári beállításon.
Esetleg van az alaplapnak a biosban valami olyan beállítás ami segítene csökkenteni a magas voltot més a hőmérsékletet?Köszi a segítséget
-
stoon
addikt
steam, origin uplay: artika78 -- Az élők, csak wickendező holtak!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest