Új hozzászólás Aktív témák
-
stoon
addikt
-
gohanangry
csendes tag
Hali.
Az alábbi konfiggal rendelkezek.
Alaplap: xfx nforce 790i ultra 3-way sli
Cpu: Intel core 2 quad Q9450 gyári hűtő
Ram: 2x4GB kingmax 1600 mhz
Vga: Gainward Geforce Gtx 560 ti
Táp: Chieftec 550W
Bios: Phoenix Award
Op rendszer: Windows ultimate 64 bitÉs volna egy olyan problémám hogy miért van az hogy nálam az intel Core 2 quad q9450 3.3mhz-en elég magas 1.318V-on stabil, 3.4-en meg már 1.35V kell neki ráadásul 70 fok fölé melegedik egy alpenföhn brocken hűtővel Neten meg sokaknak 3.4-en megy 1.25V-al stabilan.
Minden másnak a voltját hagytam gyári beállításon.
Esetleg van az alaplapnak a biosban valami olyan beállítás ami segítene csökkenteni a magas voltot més a hőmérsékletet?Köszi a segítséget
-
Fuck3r
aktív tag
hali
Akinek ilyen alaplapja van legyen szíves üzenjen nekem, lenne 1-2 kérdésem a lappal kapcsolatban, köszönöm -
viktor-bp
csendes tag
A Birdben már kapható: 17900huf
-
viktor-bp
csendes tag
Sziasztok!
Talált már valaki tesztet, esetleg részletesebb leírást erről az alaplapról?
Csak mert az matx lapok amiket eddig nézegettem mindig tele voltak kompromisszumokkal (és nemcsak a firewire és az extra pci slotok terén)
Esetleg bárkinek személyes tapasztalata? -
nándika
aktív tag
Aki szeretne ilyen lapot most megveheti
-
PaT_@
csendes tag
Továbbra sincs sehol semmi...?
-
Fuck3r
aktív tag
aha, én is nézegetem de semmi
Tetszik a lap nagyon, faintos!!!1. micro ATX éééés végre nem csak 2 memória foglalat egymás mellett, nem szendvicsben lesznek ramok
2. hűtés is jónak néz ki és úgy tűnik kellő távolságban van CPU-tól, talán még rá is fér Ninjám
3. tuning... hm... fincsi, 5000+ black-el nekem tökéletes választás, nyamnyam
4. amd-s lap nvidia integrált vga-val, volt már ilyen?? nem nagyon láttam...
5. ráadásul HDMI, számomra már alap követelmény, meg a HD feldolgozó egység... fiiiinom!!Nagyon várom
-
Fuck3r
aktív tag
engem érdekelne, tudna valaki árat mondani?
-
PaT_@
csendes tag
Árat és elérhetőséget ugye még senki nem tud...?
-
Ste
addikt
nagyon csilivili
firewire-t hiányolom, de a lapnak egész jó az elrendezése, bár még mindig csinálhatnának olyan lapot, ahol a pci-e x16 mellett van a rövid pci-e x1 és így nem veszít az ember egy pci-t azzal ha dupla slotos vga hűtőt használ -
v.tom
őstag
kijöhetne egy XFX lap 790FX chippel. Az engem is érdekelne...
-
PaT_@
csendes tag
Ez a lap engem is felcsigázott...
-
shtml
őstag
Köszönöm az infót. Azért vsz. olcsóbb alaplapra integrálni, mint külön kártyára tenni.
@(#17) szab.tam
Múlt héten vettem én is GA-73PVM-S2H lapot. Jó, hogy írod ezt a gondot, mindjárt én is letesztelem az optikai kimenetet. Amúgy nagyon jó kis lap, htpc-nek tökéletes. Sőt talán még többre is kiváló, kár, hogy csak SC a memóriakezelés. -
Enton
addikt
Tetszetős kis lap!De az árcédulát jobban várjuk hogy megérné-e?
-
szab.tam
nagyúr
szépen benne van minden, ami egy jó kis htpc alapjához kéne, de hiányzik az optikai hangkimenet. kár.
a galvanikus, (fémes), összekötés miatti esteleges földhurkos búgás kiküszöbölésére nem jön rosszul.
nekem mázlim volt, mert valami nem jó a gigabyte GA-73PVM-S2H lapom optikai kimenetén, de az analóg nem búg, így nem reklamálok.de a lényeg, egy ilyen lapon már elkél az optikai kimenet.
-
waterman_
aktív tag
tudom, én 2ezer pénzért vettem is.
de egy cipősdoboz méretű házban a tv mellett nincs annyi bővítőhelyezért aztán egy ASUS M2A-VM HDMI -t vettem anno, van rajta ugyanígy minden földi jó, digitális kimenet, firewire, bővítőkártyán még komponens kimenet is
mondjuk sajna fűt a déli hídja rendesen..
-
shtml
őstag
Neked nem hiányzik, most már ezzel is okosabb lettem.
Köszönet a tájékoztatásért és a tartalmas hozzászólásért.
Aki használ miniDV videokamerát, mint pl. én, annak jól jön az "általam annyira hiányolt" Firewire csatlakozó, mert azon keresztül lehet e kamerákból a videót átjátszani a PC-re, majd szerkesztés után visszaírni a szalagra.
Persze aki telefonon készült videókra izgul, annak nincs ilyen vackokra szüksége.
-
waterman_
aktív tag
azoknak hiányzik a firewire, ahol esetleg van a háztartásban valami DV kamera.. nekem speciel jó lenne.
-
edipqe
senior tag
akkor ha jól értem ezekbe ha vga-t rakok de nem használom éppen ki, akkor a vga- lekapcsol igaz?
-
shtml
őstag
Kár a Firewire-ért.
-
Kíváncsi lennék, hogy ez a 8200/8300 mit bír. A mostani MSI lapomon is van egy integrál gyönyör, asszem GFX6200... botrányszar...
-
KMT
addikt
A ram-ok biztos örülnek a prociból felfele szálló hőnek.
-
sNORh
addikt
Kicsit sincs telezsúfolva..
Amúgy nemrossz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ZenBook 13 UX325 OLED - 13.3"FHD OLED - i5-1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest