Új hozzászólás Aktív témák
-
scampolo84
aktív tag
Hát ennek tényleg olyan szaga van, hogy most aztán jól megmagyarázzuk, hogy ez mégis milyen fa**a (pedig nem is)
-
Def26
félisten
Ezek most mind szarban vannak.
-
DeRP
csendes tag
6 percen át hallhatjuk a designer uraktól, hogy milyen nehéz volt megtervezni egy fekete téglatestet.
Gyalázat. -
Meridian
senior tag
Egy pillantra bevillant a csempés kezelőfelület... brutálisan gagyin nézett ki, de most már értem miért lett féltégla dízájnú az Xbox One. A csempék miatt... a formavilágának idomulnia kellett a csempékhez. Ha a kockatest kényelmesen elhelyezhető lett volna a TV-k alatt, akkor kockadobozba rakták volna az egész cuccost.
A designerükett oly szívesen rugdosnám meg...
-
Torry
addikt
A triggerekben lévő motor és feedback feature csak nekem új?
Ha ez tényleg működik, az iszonyat állat és innentől kezdve tuti xbox és nem ps, legalábbis számomra.Szerk:
PL autos game-nél ha blokkol a kerék akkor megrezeg, gáznál pedig ha elkezd kipörögni szépen egyre erősödve rezeg a kar is. Iszonyat kemény lenne, fps-nél is adhat plusz élményt. -
Goblin12
őstag
Így is úgy is ocsmány.
-
jozsi
tag
Szegények csak megpróbálják menteni a menthetetlent
Amúgy nem a legszebb a formája szegény x-nek, de várjuk meg a PS dizánját, ha szebb lesz, akkor mehet a fika tenger
-
törölt tag
megfaradhattak a sok hi-tech kutyu kozott es jol esik nekik ranezni erre a dobozra. de a folyamatos bullshit-eles az tenyleg gaz...
-
Integra
titán
ezt a bullshitelést, amit összehordanak, még felmondani sem tudják rendesen a marketing department által megírt anyagot..
-
Jander
senior tag
A legnagyobb gondom az, hogy nézem a videót és ugyanaz jár a fejemben mint a konferenciát nézve: sz*rok rá, nem érdekel, sz*rok rá, miért jó ez nekem?, kit érdekel... stb.
Egyre nagyobb villantást várok az idei E3-tól... jó lenne már érdemi dolgokat is látni (értsd játékokat), amit eddig láttam az új generációt illetően engem sajnos nem vidít fel.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A készítők beszélnek egy kicsit a Microsoft új konzoljáról.
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! - A világ legerősebb RTX A-s tervezőgépe (vapor chamberrel)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- LG OLED Televíziók: ÁRZUHANÁS -30%
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest