- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- OLED monitor topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Állvány topic
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #31 üzenetére
Igazából amikor megvettem anno a 3GS em, akkor örültem volna ha lett volna benne, egyszer kétszer amikor ugy igazán kellett volna. De mivel nem volt így is szerettem. Hugomnak a mai napig az van és mostmár neki 4 éves lesz, ő el van vele. Tényleg nem életbevágó, de anyagilag nem olyan extra beépíteni egy "vakut".
-
Burt1793
veterán
Minek a vaku? Nekem van a mobilomon a nyolc megapixeles kamera mellett (SGS2), de sötétben is sokszor kikapcsolom a vakut... nem kell ezen annyit rinyálni, nem kell vaku, ami egyébként úgyis csak 2-3 métert tud bevilágítani.
-
-
Mr.Grincs
veterán
válasz
littlelion21 #28 üzenetére
Hát igen kb itt ki is merül a 710 előnye. Csajom is 710est vett, pedig elpofáztam neki, hogy meg ne merje venni, mert agyonverem, megvette..Agyonvertem... De másra nem is használja, meg nem is tudja nagyon másra használni, csak telefon sms. Játékok alkalmazások, nulla...csak a legalapabb hokik.. Szidja is nagyon, meg bánja is, hogy ezt vette. Vagy androidot, mert előtt az volt neki....Az meg bejött neki...? DAFAQ?? Pedig egy ingyen alma 3GS-t, adtam volna neki... No comment. Amióta megvan neki a lumia azóta, úgy kell kirúgni a kezéből a telefonomat, mert azon játszik állandóan...Mert, hogy milyen jó hogy erre mennyi minden van...
Hát aki akar majd ilyen telefont, az ne a megjelenés napján vegye, meg hanem mondjuk 6 hónappal később, mert így sok...nekem legalábbis... -
Mr.Grincs
veterán
válasz
AMD Power #24 üzenetére
Persze, hogy fognak, akasztani rajta pénzt, csak irónikusan írtam, hogy nem, de akkor is, durva hogy egy lumia 710 ben is van vaku, ami olcsóbb kategóriás....
hunter84: Szerintem egy led villanónak egy telefonban már alapnak kellene lenni egy ilyen kategóriás telefonban, mert egy led nem kerül sokba...Dehát ez a nokia, hogy csak egy kicsivel bővítenek valamit és kiadják teljesen új mobilként...A samsung is az első szériás galaxy s, abban nem volt vaku, a galaxy s2 ben volt, a galaxy s advance be is raktak, pedig nemsokban tér el az első modelltől...
-
hunter84
aktív tag
válasz
Mr. Double B #25 üzenetére
Ezt tök jól megfogalmaztad, hasonló gondolataim voltak nekem is a bemutatókor.
Olyan érzésem van, hogy ugyan a Nokia igyekszik a számozással a 620 alá pozícionálni, de valahogy mégis jobb ajánlatnak tűnik az 520, és lehet még olcsóbb lesz. Ki érti ezt...
-
Mr. Double B
tag
A vaku hiánya teljesen érthető. Valahogy fel kell építeni egy modell palettát, az árcsökkentésnél pedig minden fillér számít. Egy ilyen belépő modellen elég vékony lehet a haszon.
Ami viszont fura, hogy ha jól tudom csak a 620-nak nincs kesztyűben használható kijelzője - még az 520 is megkapta-, kicsit kisebb a kijelzője és az aksija is. Mintha az 520 "túl jól sikerült volna", simán kinyírhatja a 620 eladásait ha megjelenik. Tényleg csak az vesz majd 620-at akinek a vaku fontosabb mint a fentiek.
A Nokia fejlesztői/tervezői azt szokták mondani, hogy 2 év nulláról megtervezni egy telefont. Ennek fényében viszont érthetetlen, hogy az egymástól kb 4 hónapnyira bemutatott 520-920 családban, hogyan sikerült a 620-at az 520 "alá" tervezni. Az NFC és az előlapi kamera, szerintem, nem perdöntő senkinek.
-
Mr.Grincs
veterán
Vaku nélkül egy ilyen telót???? Tényleg kell ezt eröltetni a Nokiának? Hát ebből sem fognak a rózsadombon villát építeni....
-
hunter84
aktív tag
Nem lesz olyan olcso, nemeteknel 200 EUR-on kezd. [link]
-
kiskekko
tag
válasz
sz.balazs.95 #17 üzenetére
Ennyi pénzért ezt adják, ha komoly játékokkal szeretnél telefonon játszani nem ez a neked megfelelő kategória
. Szerintem egyébként egy nagyon jól sikerült és jól átgondolt készülék, arra leszek majd kiváncsi hogy a kijelzője mit mutat a 620 mellett.
-
-
AMD Power
titán
válasz
sz.balazs.95 #15 üzenetére
Mit zavar az téged? Ez nem droid phone....
-
Engem kizárólag az 1/2 GB RAM zavar...
-
Nagyon tetszik a telo, csak a vaku hiánya nem hagy nyugodni.
-
AMD Power
titán
Jöjjön csak már alig várjuk. Erre még lenne pénzem is.
-
Lacces
őstag
Nem rossz, bár kérdéses, hogy mikor jelenik meg? (a 720-al együtt)
-
Sonyfan
tag
Érdekes ez a videó..Lényegében semmit nem mutat be.Talán a kinézetét
-
raper
senior tag
45.000 Fortintos áron - ha tényleg ennyi lennemajd anno, mikor ideér - sokan elgondolkodnak majd a vásárlásán. De.......
-
razzorr
őstag
Az nfc meg az előlapi kamera hiánya még csak-csak,de miért nem lehetett egy nyomorult vakut (fotófényt) rátenni. Akkor már inkább a 620 vagy a mégjobb 720.
-
Nightfury91
csendes tag
Dehát ez a videó már 1 hete kint van a 720-aséval együtt, még be is mutatták az mwc-n, itt is volt szerintem
ja http://mobilarena.hu/hir/lumia_520_ar_ertek_maximum.html 2.hó 25-én
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Synology NAS
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Házimozi belépő szinten
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kés topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 14" HD+ I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest