Hirdetés
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- ASUS blog: Panorámás gépházak három méretben
- M.2-es SSD-ből E1.S-est az Icy Box adapterével
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
David75
őstag
1. két évig használtam a 3G-m azt a képarányt és nekem kevés mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
2. Nekem nem használhatóbb kúrva unalmas mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
3.mást meg leszarok mert magamnak veszek telefont.
De te objektívnek próbálod beállítani hogy szerinted nekem jobb lenne az i4.
-
David75
őstag
Nem az a lényeg ilyen szinten hány telefonod volt hanem hogy próbáltad-e mind 3 rendszert. Az annál lényegesebb hogy nem tudod felfogni hogy:
1. Nem elég nekem a 3,5"
2. Nem akarok ikonokat bámulni
3. A metro ui tetszik a legjobbanEzen felül még megakarod magyarázni nekem hogy én nekem is jobban bejönne az i4.
-
David75
őstag
Nos, attól hogy van mac-em hagy használjak már wp7-et légyszi jó?
Sajnos nem vagyok hajlandó rácsos ikonokat bámulni, sőt a 3,5" is kicsi nekem. (mondjuk inkább asztali gépen szinkronizálok amin viszont w7 van. De, hogy legyen még egy kis csavar nekem w7-en is itunes-ban vannak rendszerezve a zenéim mert a zune player buta meg hát ezer éve az itunes-hoz szoktam.)
-
David75
őstag
Szebb mint winen...
Új hozzászólás Aktív témák
- Effektíve TKL méretűek a Corsair legújabb, numerikus paddal ellátott klaviatúrái
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- iPhone topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Építő/felújító topik
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4468
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Honor Magic V2 5G 16/512GB fekete garanciás esztétikai hibás, hibátlan működés
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest