- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Dell notebook topic
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Hardverkemping június végén
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Milyen videókártyát?
- Mini-ITX
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordfairlane
veterán
válasz
Barthezz2 #799 üzenetére
Azon gondolkodom, hogy ez a WP8 már csak a hardverkövetelményei miatt sem fog villámsebesen terjedi (persze először jöjjön ki). DirectX 11.1 GPU, min. Qualcomm S4? Hiába kapja meg a Windows RT kernelét, ha a telefonok többsége nem lesz alkalmas a rendszer futtatására.
Anno az iPhone esetében bölcs döntés volt, hogy nem várták meg azt, hogy a mobil procik teljesítménye elérje az asztali gépekét, csináltak egy mobilra optimalizált rendszert, ami pár év alatt platformmá nőtte ki magát a semmiből.
Régi vágyak elevenednek meg a szemem előtt, amikor olyanokat olvasok, hogy végre kvázi ugyanaz a kernel működik majd a telefontól kezdve a tableteken át akár az asztali gépekig bezárólag, csak nehogy aztán megint az legyen a vége, hogy a hordozható eszközökre optimalizál rendszerekkel egy ilyen univerzális valami egyszerűen nem tudja felvenni a versenyt.
Én is gondolkodtam ilyenen, mennyi előnye lenne ennek, és valóban vonzó tulajdonsága lehet a platformnak az, hogy egy alkalmazás natívan fut minden WP8/WinRT/Windows 8 eszközön, de nem vagyok benne biztos, hogy az egész mobilos "ecosystem" megérett erre. Ha pedig nagyon elébe mennek az eseményeknek, akkor további éveket veszíthetnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kutya topik
- Dell notebook topic
- Direct One (műholdas és online TV)
- Háztartási gépek
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Windows 11
- Bestbuy játékok
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged