Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• vicze

félisten

válasz #39560925 #948 üzenetére

Aha, én nem fogom fel. :)
    Csak megkérdeztem, hogy ha az új tudja azt, amit a régi nem, és a régiben az úgy jó ahogy van, akkor a WP8 most végül is szar szerinted és visszalépés?
    Persze a válaszhoz be kéne lásd, hogy nincs igazad, ami már pradoxon lenne ugyebár. Talán Apple user szindrómának lehetne hívni ezt. (Ezt természetesen csak a handras szintűekre értem, mielőtt megsértenék bárkit.)
    Én elfogadom és elhiszem, hogy amit és ahogyan szeretnél használni egy telefont, arra a WP7 számodra a legtökéletesebb, de ettől nem lesz a legjobb OS, csak számodra.

@Blyan: Ha korlátozás lenne, akkor fel lehetne oldani, de alapból hiányzik a rendszerből, így én ezt visszafelé lépésnek tekintem, de nyilván nézőpont kérdése. Ha így jobban tetszik, jelenleg a WP7 a legkorlátoltabb okosteló OS. Te is pont a túl sok korlátozás/hiány miatt használsz iOS-t, ha nem tévedek. :)

@catroot: Mi az ami S40-en(Asha sorozat) nem megy és WP7-en igen? (másik irányból tudok pár dolgot mondani.) Nyitott vagyok minden értelmes válaszra, csak hát eddig nem túl sokat kaptam, csak beszólást.

Új hozzászólás Aktív témák