Hirdetés
- Kompakt csúcstáblát is hozott a Redmi
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- iPad topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt az ASUS AI-ra kihegyezett VGA-ja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
vicze
félisten
válasz
#39560925 #948 üzenetére
Aha, én nem fogom fel.
Csak megkérdeztem, hogy ha az új tudja azt, amit a régi nem, és a régiben az úgy jó ahogy van, akkor a WP8 most végül is szar szerinted és visszalépés?
Persze a válaszhoz be kéne lásd, hogy nincs igazad, ami már pradoxon lenne ugyebár. Talán Apple user szindrómának lehetne hívni ezt. (Ezt természetesen csak a handras szintűekre értem, mielőtt megsértenék bárkit.)
Én elfogadom és elhiszem, hogy amit és ahogyan szeretnél használni egy telefont, arra a WP7 számodra a legtökéletesebb, de ettől nem lesz a legjobb OS, csak számodra.@Blyan: Ha korlátozás lenne, akkor fel lehetne oldani, de alapból hiányzik a rendszerből, így én ezt visszafelé lépésnek tekintem, de nyilván nézőpont kérdése. Ha így jobban tetszik, jelenleg a WP7 a legkorlátoltabb okosteló OS. Te is pont a túl sok korlátozás/hiány miatt használsz iOS-t, ha nem tévedek.
@catroot: Mi az ami S40-en(Asha sorozat) nem megy és WP7-en igen? (másik irányból tudok pár dolgot mondani.) Nyitott vagyok minden értelmes válaszra, csak hát eddig nem túl sokat kaptam, csak beszólást.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! GMKtec NucBox M6 mini számítógép - R5 6600H 32GB DDR5 1TB SSD AMD Radeon 660M WIN11
- Huawei P Smart 2019 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest