- Léghűtés topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Bluetooth hangszórók
- Hobby elektronika
- NiMH akkumulátor
- AMD Navi Radeon™ RX 5xxx sorozat
- Fujifilm X
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Örülök hogy jó kézbe került ez a cím. Vas hiányában nem tudtam kipróbálni az előzőt sem, de most már összeszedem magam és beruházok egyre ami elbírja
Beteg trailer.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez az év egyik legjobban várt játéka nekem. Ez is hihetetlenül jó lett. A focis részen meglepődtem viszont
-
Findzs
addikt
régóta nem mondtam olyat egy játékra, hogy na ezt kipróbálnám, de ahogy egyre több video jelenik meg a játékból egyre inkább azon töröm a fejem, hogy ez kell nekem
-
Raysen623
addikt
válasz
#57919488 #30 üzenetére
Könyörgöm miért állunk meg itt? Az összes focista kezébe szöges botot adni, amivel egymást is csapkodhatják meccs alatt. A bírók kezébe automata géppuskát, amivel az elvadult játékosokat lelőhetik, de csak piros lap után! Ha pedig még mindig nem az igazi, akkor a nézők közt kiosztani fejenként 3 kézigránátot, amivel a nekik nem szimpi játékosokat szabadon megdobálhatják, vagy a bírót ha rosszul ítél és éppen egy közkedvelt de helytelenül játszó játékost lőtt agyon rögtön a meccs első percében!!!! Szerintem ez lenne az igazi....
-
huszar90
aktív tag
nem semmi! valamiért a hangulata a bioshockra emlékeztet
-
Psychopeti
senior tag
Nem tudom miért , de nálam nem jön át az hogy ezt megvenném ha megjelenik
Persze ez csak az én véleményem -
törölt tag
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Egy ilyen birora azonnal szukseg lenne a mai vilagban is
picit talan feldobna az amugy elegge unalmas focit
-
huskydog17
addikt
Ez a trailer valóban elég ütős lett, nagyon nagyot szólhat ez a játék! Ha nem lesz vele semmilyen technikai gond, akkor tarolhat!
Rögtön a trailer elején a bíró döntésén, illetve akcióján nagyra nyíltak a szemeim! -
blaca83
őstag
Brutál lett a videó, remélem a játék is tuti lesz! Már várom..
-
WongFeiHong
senior tag
Ezt a játékot jobban várom mint a Watch Dogs-ot.
-
Ezerrel árasztja a Quake 4 hangulatot ezzel a sok torture jelenettel
Város!
-
Csak az mint az eddigieknek. Ebben pl alternatív jövő.RTCW is hasonló hangulatú volt, misztikummal megspékelt alternatív világ.
Ez a game üvölt a Multiplayerért, nagy fail lesz kihagyni. Reménykedem ,hogy itt is orvosolják a dolgot , mint anno Az Enemy territory nem véletlenül lett az év Játéka akkoriban.. -
hommeros
őstag
Biztos vétel. PC-sek biztos kapnak majd egy jó kis portot
-
big-J
őstag
Ennek az arcade-quake-bloodsteve-mindentbele vegyes salátának mi köze van a wolfenstein-hez a nevén kívül?
-
gyáliSanyi
őstag
A sztorira nem lesz panasz. Elég sokféle fegyver és ellen is van.
Ne legyen rövid meg bugos és TOP 10!
-
törölt tag
Szep es jo csak kar, hogy nem lehet a masik oldalon szerepet jatszani
-
tonerz
aktív tag
Elégé bejövős a hangulata, befogom szerezni.
-
Kaiku
senior tag
Remélem lesz jó történet is, nem csak hentelés. Amúgy azt lehet tudni, hogy ez PC vagy esetleg konzol demó volt?
-
dfdfdf
őstag
várós
-
wolfman
veterán
És a nácik "ha nem nekünk van igazunk, meghalsz" beállítottságúak? Ez inkább a kommunizmusra jellemző meg ugye most Észak-Koreára.
A videjó meg jó volt amúgy. -
qad
senior tag
Igen-igen hangulatosra sikeredett ez a trailer, ez is must have lesz. Nincs már messze a megjelenés, remélem nem bughalmazként indul.
-
Acélfarkas
őstag
Nagyon ütős lett ez a trailer. A képzeletbeli listámra fel lett vésve a játék.
-
batman91
őstag
Elképesztően jó lesz ez a game. Nálam már az év játéka.
-
satz18
őstag
Baromira tetszenek a wolfensteines trailerek. Sztem elsőnapos vétel lesz. Christiano Ronaldonak jó kis elrettentés lenne ez a videó.
-
.LnB
titán
Nem gondoltam volna, hogy ebből valami olyan kisülhet ami számomra megtetszik. De így lett. Jó hangulatot áraszt magából ez a trailer. Ezt lehet bepróbálom ha megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! MSI Suprim X RTX 3080 10GB Videokártya!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- SZÉP Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Laptop -75% 15,6" i9-11950H 64/2TB RTX A4000 8GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Eladó Apple MacBook Pro 13" A1706 (Late 2017, Silver - EMC 3163)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- IPhone 15 128GB Zöld ÚJ! 12 Hó Jótállás!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest