Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Egér probléma
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- RAM topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wikings2
őstag
Örülök hogy jó kézbe került ez a cím. Vas hiányában nem tudtam kipróbálni az előzőt sem, de most már összeszedem magam és beruházok egyre ami elbírja
Beteg trailer.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Na ez az év egyik legjobban várt játéka nekem. Ez is hihetetlenül jó lett. A focis részen meglepődtem viszont
-
Findzs
addikt
régóta nem mondtam olyat egy játékra, hogy na ezt kipróbálnám, de ahogy egyre több video jelenik meg a játékból egyre inkább azon töröm a fejem, hogy ez kell nekem
-
Raysen623
addikt
válasz
#57919488 #30 üzenetére
Könyörgöm miért állunk meg itt? Az összes focista kezébe szöges botot adni, amivel egymást is csapkodhatják meccs alatt. A bírók kezébe automata géppuskát, amivel az elvadult játékosokat lelőhetik, de csak piros lap után! Ha pedig még mindig nem az igazi, akkor a nézők közt kiosztani fejenként 3 kézigránátot, amivel a nekik nem szimpi játékosokat szabadon megdobálhatják, vagy a bírót ha rosszul ítél és éppen egy közkedvelt de helytelenül játszó játékost lőtt agyon rögtön a meccs első percében!!!! Szerintem ez lenne az igazi....
-
huszar90
aktív tag
nem semmi! valamiért a hangulata a bioshockra emlékeztet
-
Psychopeti
senior tag
Nem tudom miért , de nálam nem jön át az hogy ezt megvenném ha megjelenik
Persze ez csak az én véleményem -
törölt tag
válasz
huskydog17 #29 üzenetére
Egy ilyen birora azonnal szukseg lenne a mai vilagban is
picit talan feldobna az amugy elegge unalmas focit
-
huskydog17
addikt
Ez a trailer valóban elég ütős lett, nagyon nagyot szólhat ez a játék! Ha nem lesz vele semmilyen technikai gond, akkor tarolhat!
Rögtön a trailer elején a bíró döntésén, illetve akcióján nagyra nyíltak a szemeim! -
blaca83
őstag
Brutál lett a videó, remélem a játék is tuti lesz! Már várom..
-
WongFeiHong
senior tag
Ezt a játékot jobban várom mint a Watch Dogs-ot.
-
Ezerrel árasztja a Quake 4 hangulatot ezzel a sok torture jelenettel
Város!
-
b.
félisten
Csak az mint az eddigieknek. Ebben pl alternatív jövő.RTCW is hasonló hangulatú volt, misztikummal megspékelt alternatív világ.
Ez a game üvölt a Multiplayerért, nagy fail lesz kihagyni. Reménykedem ,hogy itt is orvosolják a dolgot , mint anno Az Enemy territory nem véletlenül lett az év Játéka akkoriban.. -
hommeros
őstag
Biztos vétel. PC-sek biztos kapnak majd egy jó kis portot
-
big-J
őstag
Ennek az arcade-quake-bloodsteve-mindentbele vegyes salátának mi köze van a wolfenstein-hez a nevén kívül?
-
gyáliSanyi
őstag
A sztorira nem lesz panasz. Elég sokféle fegyver és ellen is van.
Ne legyen rövid meg bugos és TOP 10!
-
törölt tag
Szep es jo csak kar, hogy nem lehet a masik oldalon szerepet jatszani
-
tonerz
aktív tag
Elégé bejövős a hangulata, befogom szerezni.
-
Kaiku
senior tag
Remélem lesz jó történet is, nem csak hentelés. Amúgy azt lehet tudni, hogy ez PC vagy esetleg konzol demó volt?
-
dfdfdf
őstag
várós
-
wolfman
veterán
És a nácik "ha nem nekünk van igazunk, meghalsz" beállítottságúak? Ez inkább a kommunizmusra jellemző meg ugye most Észak-Koreára.
A videjó meg jó volt amúgy. -
qad
senior tag
Igen-igen hangulatosra sikeredett ez a trailer, ez is must have lesz. Nincs már messze a megjelenés, remélem nem bughalmazként indul.
-
Nagyon ütős lett ez a trailer. A képzeletbeli listámra fel lett vésve a játék.
-
batman91
őstag
Elképesztően jó lesz ez a game. Nálam már az év játéka.
-
satz18
őstag
Baromira tetszenek a wolfensteines trailerek. Sztem elsőnapos vétel lesz. Christiano Ronaldonak jó kis elrettentés lenne ez a videó.
-
.LnB
titán
Nem gondoltam volna, hogy ebből valami olyan kisülhet ami számomra megtetszik. De így lett. Jó hangulatot áraszt magából ez a trailer. Ezt lehet bepróbálom ha megjelenik.
Új hozzászólás Aktív témák
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Újszerű Asus ROG Strix G16 G614 -16" WUXGA 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB -RTX 4050 -1,5 év gari