- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doom
aktív tag
Nem a skillre gondoltam újonc alatt, hanem hogy pl. a 6mapos kampány 3. pályáján 0 XP-vel mész a korábbi pályákon feltápolódott ellenféllel szemben.
Én is szívesen kipróbálnám ismét, de félek, már nem ugyanazt nyújtaná, mint 10 évvel ezelőtt. Plusz elveszett a config file-om is, és nincs kedvem újat összerakni.
-
Doom
aktív tag
Nahát, mennyi ex player
Vicces lenne tudni, hogy épp egymást cheatereztük le 1-1 f2f alulmaradás esetén
A strafe jumpot szerintem nem tekintette senki bugnak, abból kifolyólag, amit páran már kifejtettek itt. Sokkal csúnyább volt ennél pl. az Oasis pálya első axis bázisának sarkánál lévő "liftezési" lehetőség, igaz, ha jól tudom, kupákban azonnal ki is zártak, ha ezt alkalmazta az egyén.
Joci10: szerintem az is jó volt, hogy hiába volt fejlődési rendszer, azért egy újonc is le tudhatott lőni egy maxra tápolt ellenséget (na jó, a medicet a plusz hp miatt kicsit nehezebb volt
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Kerékpársportok
- Nintendo 3DS és DS topic
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- EAFC 25
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- XPEnology
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest