Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Házimozi belépő szinten
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kaiku
senior tag
válasz
GypsFulvus2
üzenetére
Sajnos szerintem pénzért sokan. Itt nem a fő fejlesztőkre gondolok, hanem pl a tesztelőkre. Persze az is lehet, hogy az történt amit Te mondtál.
-
GypsFulvus2
őstag
Gyakori, hogy dobozos verziókból kiszállítás közben, vagy a boltokban "elvész" egy-egy darab. És mivel globálisan kell szétteríteni, a kiszállítást jóval a megjelenés előtt elkezdik. Szóval nem hiszem, hogy a fejlesztőknek, ehhez köze lenne, hiszen ki akar a saját munkahelye ellen dolgozni?
-
Brutális eb
addikt
1 fasza volt megvolt illegálban de a gog-os akcióban megvettem.
A második részt megvárom szintén valami jóáron. -
KKaresz45
senior tag
Korábban azzal fenyegetőztek, hogy megbüntetik a warezelőket. Nem tudom, mi lesz belőle. Pedig szerintem ez a kiadó igazán megérdemelné, hogy megvegyék a játékot, nagyon szimpatikus a hozzáállása a játékosokhoz. Az is nagyon jó, hogy PC-re hozzák ki először, és DRM mentes változatban is meg lehet venni. Kíváncsi vagyok már, hogy milyen lesz.
-
KKaresz45
senior tag
válasz
DrTroglodyte
üzenetére
Szerintem akkor jön konzolra, ha jók lesznek a PC-s eladások és lesz miből finanszírozni a portolást. Ha jól tudom, akkor nem áll valami fényesen a fejlesztő cég anyagilag. Az sem ártana, ha jó kritikákat kapna a szaksajtóban.
Egyébként GOG-on a FAQ-ban azt írják, hogy már 16-án este GMT szerint 10 órától (tehát nálunk 11-től) lehet játszani. Ez vajon elírás, vagy tényleg lehetne már ma este játszani? Gyanús, mert a főlapon még mindig "tomorrow"-t írnak.
-
DrTroglodyte
tag
Boxra mikor jön? Most valahogy nincs kedvem egy játékért 100k+-t kiadni egy gamer PC-re.
-
mpierre
veterán
Jááj... Lőttek a nyugodt estéknek.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
GrG1210
aktív tag
Remek , máár csak egy nap. Én hű Witcher rajongóhoz méltan , elő is rendeltem egy prémium kiadást , most már csak azért aggódok , hogy jól legyen optimalizálva , mert mostanság ez nem mindig jön össze.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen házat vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Spórolós topik
- Amazon Kindle
- EAFC 26
- Milyen processzort vegyek?
- További aktív témák...
- ThinkPad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Lenovo ThinkPad T14 - i5-10310u
- AMD Ryzen 5 7500F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- P16 Gen1 16" QHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ThinkPad P15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10750H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Eladó Apple iPhone 13 Mini 128GB / 12 hó jótállás
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- 154 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i5-13450HX, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)