- Androidos tablet topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- TV antenna és jelerősítés
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
#06658560 #36 üzenetére
Veszel egy Vista vagy win7 pro változatot, és a helyett használhatsz XP-t legálisan. Szóval igen, okozol nekik kárt, mert ilyen módon lehet downgradelni.
De kapsz ingyen XP licence-t is Win7 Pro mellé (a beépített virtuális géphez), tehát ha úgy vesszük még forgalomban van.
-
válasz
#06658560 #34 üzenetére
XP-ről volt szó. A w95-ért szerintem senki sem problémázna. Az XP azért cinkes, mert jelenleg még - ha a DX10/11-től eltekintünk - teljes mértékben tudja helyettesíteni a win7-et.
(#33) Penge_4: Én megértem az álláspontodat, de az MS-ét is. Semelyik cég nem szereti, ha hosszú ideig használod a termékét. Neki az a jó, ha újat veszel.
-
Légy szíves ne írj ilyeneket. Ha nem is a win7 árával, de egy xp árával mindenképpen kárt okoz. És itt nem állja meg a helyét az, hogy úgysem venné meg, mert oprendszer nélkül nem tudná használni a gépét. Persze ilyenkor lehet jönni a linuxszal, de azon meg ugye nem tud játszani, vagy nem fut a cég speckó szoftvere.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Napelem
- Androidos tablet topic
- Gurulunk, WAZE?!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest