Hirdetés
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- Milyen széket vegyek?
- Nikon DSLR topik
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen TV-t vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
moonman
titán
"Amúgy hogyhogy nem ez az alapértelmezett?"
sokminden van, amit én sem értek, így döntöttek és kész. nekem elég sokminden kint van, hogy lássam, ha kell.az üresjáratban hagyott gépnél egyébként érdemes elindítani egy resource monitort is, abból többminden kiderül, mint a task managerből, ilyen tekintetben a task manager elég buta. vagy akár egy sysinternals-os procmon-t beállítani naplózásra, ha nagyon utána akarsz járni.
"Amúgy az miért van, hogy lapozófájl kikapcsoláskor/átméretezéskor újra kell indítani, visszakapcsolásnál pedig nem kéri?"
pontosan nem tudom, de ilyen a mechanikája, kikapcsoláskor ki kell flush-ölnie mindent a fájlból, és egyáltalán nem biztos, hogy épp rendelkezésre áll annyi fizikai ram. bekapcsoláskor meg ugye nem történik semmi, csak lehasít egy szeletet és befűz pár plusz memóriacímet a managerbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Apple MacBook
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Arc Raiders
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest